reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry. Czemu noc jest taka krótka?????? Dziś zdecydowanie za krótka. A muszę zaraz wstać i już się nie położę. :-(

GiB dobre to było :-D :-D :-D :-D

Lilla moja dziś przespała nocną zmianę. Cyce mam jak kule armatnie ;-) teraz nadrabiamy.

Limonka trzeba było snajpera ustawić jesli ci zależało na tych zabawkach. Choć licytowanie samemu to taki dreszczyk emocji :-D

Bellina ja na firmową idę w tym tygodniu i bardzo żałuję że się zapisałam :-( już mnie telepie na samą myśl!

Nie doczytam dalej bo muszę lecieć...

Dzień dobry:)

Mika u mnie w domu z gotowaniem było podobnie. Mama twierdziła, że wprowadzamy chaos w kuchni:p
A potem zdziwiona, że wszystkie córki po kolei po wyprowadzce z rodzinnego domu dzwonią z głupimi pytaniami, jak zrobić ogórkową:p
Eee marzenia o kocu z rękawami sobie nie przypominam, ale ostatnio gorączkuje, więc mogłam coś majaczyć.:p

Lilla inaczej, żeby pazurów nie zrobić musiałabym być martwa:D

Walki z katarem cd. Od tego siedzenia w domu dostanę do głowy. Na szczęście Małż jest jutro w domu to się wyrwę na miasto:thumbup:
Niech ta zima się już skończy:banghead:

Dzień dobry, podpisuje razem z Katką petycję o wydłużenie nocy tzn przespanych godzin.
Tusia mnie zainspirowała do pomalowania pazurów. Niestety mam mega krótkie wiec tylko neutralne kolory wchodzą w grę.
Pogoda u nas pod psem. Czarno i pada, ale mimo to wybieramy się dzisiaj na basen :D

Graza jakie są postępy cyckowo-butelkowe?
Wesołego dnia :D

Dzien dobry!

Belina - ja sie tak wypuscilam w piatek. Bylam nieco dzika, bo bylo ok 250 osob :o

Pola -30 to dobra promo... Ja wczoraj bylam w realu, ale nie zauwazylam :/

U nas szczepienie 30.12. Jutro usg brzuszka. Strasznie nie chce mi sie tam isc, bo nie lubie tej przychodni i lekarki :/

Chyba sie wyspalam :o

Milego dnia ;)

Dobry wieczór :)

Ja po wyczerpującym weekendzie... Byłam na imprezie firmowej wczoraj i jestem mega zadowolona. 6h poza domem bez dziecka, pierwszy raz gdzieś sama wyszłam. Co prawda pod koniec cycki już lekko dokuczały, ale super było :) To się pochwaliłam :-p

Sokoja nie obraź się, ale na hasło moczka mnie ciarki przeszły. Brrrrr.... Tylko to chyba zależy jaką kto robi. U mnie w domu tego nie dają, ale u mojego A. już tak. Za to kluseczki brzmią smakowicie.
Ja sobie nie wyobrażam kolacji wigilijnej bez smażonych grzybów suszonych ( w tym roku chyba będę musiała się jednak obejść :-() i bez śledzia w śmietanie z ziemniakami.

Ehhh dzieć mi się wierci... cdn. :-p

Bellina ja wiem, że nie każdemu to smakuje, ale tak jak pisałaś zależy jak kto zrobi, bo ja tej robionej u Męża w domu nie tknę fuuuuj, zawsze jadę do mojego domu rodzinnego i przywożę tylko dla mnie ;-)

dzien dobry wszystkim! mamom i bobasom!!

słabo się czuję. chyba za duzo cukru... glowa boli. masakra. staram nauczyć się małego zasypiac samemu - odłożyłam do na drzemkę, już leżał spokojnie, a tu domofon, kurier przyszedł... jeden z zamówionych prezentów. no zobaczymy jak dalej pójdzie.

ciężki dzień dziś. a jesce lekarz i szczepienie.

Dzien doberek. Milego dnia
;)
Kum mowisz, ze to cukier? Oby ten dzien byl dla Ciebie lekki.
Lilla milego basenowania.
Ja wlasnie odebralam " mikolaja" z pl. Paczka priorytetowa idzie tydzien, ale draniom paczki z amazona nie chce im sie dostarczyc. Dranie jedne.
Pola swietne kalosze.

a bo sie nawpieprzałam słodyczy na śniadanie.. cisnienie skoczyło... no i tak to wygląda...
priorytet międzynarodowy powinien iść 3 dni....

Lilla miałam dokładnie tak jak ty. mama nigdy nie chciała gotować ze mną, a potem zaskok że ja nie umiem. sama nie lubi gotować. pamiętam poszłam na studia i jedyne co umiałam to ziemniaki ugotować..ale teraz człowiek się nauczył. obiecałam sobie że dzieci swe nauczę, synka też. nie tylko dziewczynki.

reklama
Kum najdluzej to on szedl w Polsce ;) od wyjscia z Wawy to 3 dni ;)
Slodycze na sniadanie. Uwielbialam kostke czekolady.milka cream. : 0 ale powodowalo to ospalosc i wielki zad :p
Gotowanie. Ja ojca podgladalam jak gotuje. Matuli robilam na zlosc. Jak kazala mi obiad gotowac to tak jej stluklam kotlety i je przypalilam, ze wiecej nie chciala : P

Do góry