reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witajcie kochane, mam nadzieję, że już wszystkie odpoczywacie a mężowie masują Wam zmęczone stopy:)

Witus nie przepada za świątecznym szaleństwem i jest raczej marudny, ale przynajmniej jest dużo chętnych do noszenia ;) Jutro idziemy na spacerek w nowej chuście :)

Lilla fajnie, że chrzciny się udały!

Dobrej nocy!!!

No i nareszcie [ada śnieg:) I to jak:) Pięknie za oknem:tak:
W wigilie bylismy u tesciow, w Boże Narodzenie u nas mielismy gosci, dzisiaj u siostry, jutro znow tescie z bratem meza przyjezdzaja do nas i ogolnie powiem Wam, że kurcze zmeczona troszke jestem tym bardziej, że Bartek zasypia dopiero miedzy 1 a 2:szok:

Mam nadzieje, że u Was wszystko w porzadku, pozdrawiam Was serdzecznie;-)

Elifit tez ogladalam Griswoldow;-)

Cześć, prawie poświatecznie :-)

Lilla dobrze ze chrceny udane:)

Makota elifit ma rację z tym stresem.

Święta udane,tez robiłam wigilię na 11 dorosłych +6 dzieci(2 maluszki).troszkę się stresowalam ale wszystko było ok.nawet mikołaj do nas zawitał, ale było smiechu:-D prezenty udane i trafione:-)

Śnieg troszkę spadł i od razu fajnie się zrobiło :-)
Spokojnej nocki

Witam

U moich rodziców tyle śniegu że mój chłop razem z chłopem mojej siostry skonstruowali ponad 2 metrowego bałwana... A dziś jesteśmy u teściów na Warmii i tu prawie nie ma śniegu... Tylko zimno

reklama
U mnie nie ma sniegu. Od tygodnia padal deszcz. Wczoraj bylo ladnie.

Od ok miesiaca mam problem. Das nie zasypia w lozeczku - ok, jest malutki, trudno, moze, ALE on budzi sie co pol godz-godz w nocy, je cyca kolejne 30 min a jak zasnie, przelozony do lozeczka szybko sie budzi. Nie mam sily :(

Do góry