reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota gratki [emoji4][emoji4]
My oglądamy teraz starego bonda [emoji3] szpieg który mnie pokochał
Rewelacja [emoji1]

Makota gratuluję :) A jak ze spaniem w nocy? Coś się zmieniło po kaszkach?

U nas chyba już dwie drzemki zostają na stałe [emoji53] teraz śpi w wózku bo nie mogliśmy go uśpić.

Z seriali mi się jeszcze Homeland, House of Cards i White Collars podobały :)

Makota, gratki! Brawo Adaś!
Czy tylko moje dziecko jeszcze nie siedzi i wcale mu się nie spieszy?
Na szczęście nie jest tak całkiem leniwy bo turla sie wyborowo.

Pola Zolka sama nie siada, a i usiedzi tylko chwile.
Niektóre dzieci pomijaja etap siadania.
Jednak oglsdamy film APP synchro z aplikacja w telefonie trzeba oglądać. Holenderski podszkole :D

Pola mój nie siada....
Bartek nawet nie myśli spać. A ja usypiam.
Jakbym nie wlazla juz to dobranoc kinomaniaczki:-D ja oglądam Ranczo:-)

Majora gratulacje;-)

Makota gratki
Zuzia dziś prawie usiadła, wiec niedługo może się jej uda i w końcu obrocila się na brzuch, ale raz tylko i się zdziwiła i popłakała...
Ja oglądam ambitnie klinikę Ambroziaka na TVN, a zaraz powtórkę kto poślubi mojego syna ;-) zrobiłam prasowanie, więc czas się odmozdzyc

reklama
Pola, moja tez nic nie robi jeszcze. Jedyna umiejetnosc jaka nabyla to odwraca sie na brzuch:-) czasem jak jej sie chce to i odwroci sie na plecy;-) nic poza tym,lezy jak kloda. Nie pelza,nie raczkuje. Aa jeszcze podciaga sie do siadania, ciagnie swoje body:-)

Makota, super! Gratuluje:-)

Dobranoc!

Do góry