reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Makota byłam przeciwna zbędnemu odciąganiu glutów, a to różnica. ;)
Spazmy wyglądają tak, że moje dziecko w bardzo szybkim tempie wykręca wszystkie swe członki w drastycznie różnych kierunkach, próbując wywinąć się matce. Zagłusza ją przy tym krzycząc w narzeczu znanym tylko jemu samemu. Domyślam się jedynie, że krzyk ów ma poinformować sąsiadów aby w tej chwili wezwali opiekę społeczną, policję i straż pożarną, bo oto nadciąga Straszna Matka z narzędziem tortur, zwanym także w narzeczu synowym Glutonatorem :eek:

Małgorzatkar nie daj się masz rację. Pan od autobusowych chamów jest mistrzu ;):thumbup:

reklama
Glutobator, ciapociąg... Świat się kończy [emoji5][emoji5][emoji5]

Sokoja, kurujcie się! wyobraziłam sobie Ciebie w tej poczekalni, smarkającą w chusteczki nawilżane... Biedna Ty.

Małgorzatkar, brawo dla tego pana [emoji5]

Kasiu, zazdroszczę Ci przez wielkie Z tych cudownych nocek. Dla jasności tylko dodam że jest to jak najbardziej pozytywna zazdrość czyt. cieszę się twoim szczęściem i ja też tak chce [emoji5]

Dobrej i spokojnej nocy!

To tylko mój malutki walczy z ojcem i nie chce spać? Słyszę tylko małego: Ajajaja nie ajaja a ojciec ciiiii a ten głośniej ajajaja :-D

To tylko mój malutki walczy z ojcem i nie chce spać? Słyszę tylko małego: Ajajaja nie ajaja a ojciec ciiiii a ten głośniej ajajaja

Kasia sierpień Hania gada jak przekupka,na czasie ta-ta. Tatuś pęka z dumy

Makota jak nie włożę Hani w bujaczek po jedzonku to tylko pozycja na brzuszku jest ok

Oby Katary poszły precz, sioooooo

Padam.na twarz...........

reklama
Mi też nie, już myślałam że tylko u mnie

Dzień dobry

Dziś mamy choinkę u Wiktorka w szkole wiec Ola pewnie od rana się będzie stroila

Hania albo zostanie z tatusiem albo że szwagrem który się zaoferował, he he będzie miał wesolo Hania i Wojtuś:)

Miłego dnia

Do góry