reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny jest dla nas szansa :)
Wojtek przespał dzisiaj drugą noc od 20 do 7 rano :) Oby to był koniec dwumiesięcznego kryzysu...

Z ciekawości: gdzie śpią Wasze dzieci? chodzi mi o lipcowe dzieci nie starszaczki :)
Z Wami w sypialni? z Wami w łóżku? czy może we własnym pokoiku?

Moje dziecko śpi w swoim łóżeczku ze mną w sypialni ( mężu się wyprowadził do innego pokoju żeby nie budzić nas chrapaniem taaa...) i marzy mi się powoli eksmisja do pokoiku dziecięcego. Ostatnie kilka tygodni leżałam jak kłoda w łóżku bojąc się poruszyć bo Wojtek budził się na każdy szmer. A jak już musiałam wstać siku to już było po nocce -> syrena następne 2h...

reklama
Kasia Bartek spi z nami w łóżku.
Czy tylko u mnie albo leje albo pizdzi od prawie 3 tygodni? Nie mam nawet jak zabrac małego na spacer:sorry2:

Ja ide zaraz na spacer :D moja ulubiona rozrywka :D

Adas spi w swoim lozeczku, z nami w pokoju

Malgorzatka - obywatelska postawa! Mi bylo bardzo milo, kiedy policjanci pomogli mi z wozkiem w tunelu

Dzień dobry!! spałam do 11!!! maz zabrał Zolke na dół. (śpimy w jednym pokoju na poddaszu).
Przyszedł dopiero jak była pora kaszki i nie wiedział co i jak.
U nas w nocy spadł śnieg!! słońce świeci wiec zaraz na spacer wezmę dziecko.

Witajcie.

Nie było mnie trochę a widzę że się martwiłyście. Dziękuję za troskę :*

Nie miałam kilka dni neta. Pakiet mam mały i nawet nie było jak doczytać a potem już wypadłam z rytmu i nie wiedziałam co mam pisać.
Po drugie dużo teraz uczę a będę jeszcze więcej bo w lutym dostanę połowę wypłaty na rodzicielskim:/
Rzadziej będę na forum pewnie.
Przez to wszystko mam doła. Czekam na słońce :}

Co u nas?
Zuza ma zaparcie. Robi kupy jak kleksy z plasteliny. Jest przez to marudna. Daje jej wodę i owoce ale nie działa. Dziś jej dam probiotyk.

Co tam pisałyście.. Zuza śpi od pierwszej pobudki ze mną w łóżku w środku. Wcześniej zasypia w bujaku lub przy cycu i ją odkładam do łóżeczka

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze kawy dzisiaj nie piłam. No szok normalnie.
Szymek śpi w swoim łóżeczku z nami w pokoju.
Kornela u nas dni bywają różne, ale nie mogę powiedzieć, że przez trzy tygodnie cały czas tragicznie, bo bywały bardzo ładne dni. Wręcz wiosenne.
Gdzie Ty mieszkasz jeśli mogę spytać? Tzn w jakim rejonie?

Elifit dobrze, że piszesz, bo właśnie od rana chodzisz mi po głowie. Już myślałam, że nas nie lubisz i nie chcesz się z nami koleżankować:eek:;)

Elifit juz dzisiaj chciałam dzwonić viberem jakbyś się nie pojawiła. Się tak nie znika bez słowa. no no no. Spaceruje i czytam ale jest ciężko bo jedna ręką steruje wózek bez napompoesntch kółek. słońce świeci więc źle widzę ekran.

ja dzisiaj tez kawę piłam. chyba druga w tym tygodniu :p

reklama
Do góry