reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :-)

Makota najlepszego dla Dasia :-)

Dziś czeka nas wyprawa do pradziadków, a moje młodsze dziecko wstało o 5! Kurcze no! A już prawie dobrze było :-(

My na spacer często, nawet bardzo często, ale nie codziennie. Chociaż nie wiem czy spacerem można nazwać trasę do przedszkola i z powrotem ;-) Do przedszkola mamy tak z 10 min. piechotą, ale na czas ubierania i rozbierania starszaka, młodsza czeka na dworze, więc jakąś chwilę jest na dworze. Najdziwniejsze jest to, że jak mąż jest w domu i ma się Natką zająć to nigdy na spacer jej nie zabierze

Na nosidłach się nie znam i nie planuję kupna :no:

Co dziecku lepiej wyrobić - dowód czy paszport? Za paszportem muszę jechać 40 km :dry:

Dzien dobry...
Wlasnie uraczylam sie 2 paczkami,mega duzym kawalkiem ciasta z herbatka:-Dmniam mniam. Powiem Wam dziewczyny ze moja dieta slodyczowa przynosi efekty. Wczoraj zakladalam spodnie ktore kupilam jak kp bo mega schudlam i sie nie mieszcze:-Djupi jupi.
Moj maz sie smieje ze kazda skacze jak chudnie a ja jak utyje;-)

Bartek poszedl spac po 1. Znowu:no: I nie wiem o co chodzi,ale mnie to meczy powoli.

U mnie standardowo pochmurnie i pada,ale maz jak wroci z kosciola to zabiera malego na dwor. Nawet na 20 min.

Makota najlepszego dla Adasia....
Lilka kciuki zacisniete....

Cześć

Makota najlepszego dla Adasia :)

Haust dowód myślę. Ja też nie mam zamiaru jechać 60 km za paszportem. Ale! Jak wybierasz się poza Europę to paszport.

U nas nocka ok ale dopiero od 2. Wcześniej pobudka co 30 min. Wstalismy o 9

Pewnie że dam radę. Już mam za sobą rok bycia słomianą wdową. Tylko jest mi strasznie smutno. Tydzień szybko zleci wiem. Mimo wszystko doła mam i nic mnie nie cieszy :-(

Yy że czym, przepraszam? Uu pierwszy raz słyszę, hmm. Na razie inhalacje z pulmicortu i berodualu. Ostatnio pomogły. Jak we wtorek na wizycie będzie coś nie tak to będę się wszystkim ratować.
Pulmicort jedyne 77 pln..... Fuck!!

reklama
Katka w Pl smarowalam sadlem z borsuka lub robilam placuszek ze sloniny i czosnku. Moze brzmiec dziwnie, ale dziala. Oczyszxza organizm i dziec nawet zwraca ta flegma, ale osluchowo czysto. Tutaj dziewczyny kupuja w lidlu gesi tluszcz i smaruja plecy, klatke i stopy. Juz przy przeziebieniach. Dziala.

Do góry