reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hello :)
Moje słodkie dziecko już śpi od godziny :) Ja wypedałowałam już (ledwo) 30 minut na rowerku stacjonarnym. Porażka nastawiłam sobie 60min ale po 20 tak mnie dupsko bolało że aż stękałam mężowi :D Gdzie te czasy kiedy się kręciło dziennie po 60 min??
Już po kąpieli, mam pomarańczkę na kolację i colę zero a w tv serwują nam... fc barcelona vs villa real także tego... siędzę na necie :D

Także Makota, u nas dzień już się skończył ;)

mam śpiworek w spacerówce, jeszcze stópki zawijam cienkim kocykiem bo kombinezon mam bez stóp. a czasem mu marną, zmarzluszek mały

Bry! A co tu tak cicho?
Kasia, chyba wiem jak się czujesz, ja też jak taka kluski, ale ja już od nowego roku się wzięłam trochę za siebie, znaczy cwiczylam.troche to z chodakowska to jakieś inne programy. A od ponad 2 tyg ćwiczę codziennie taki zestaw focus T25. I tez zmuszam sie zawsze podczas pierwszej drzemki Oliwii, niby jakieś efekty są ale to kropla w morzu potrzeb. i dziś np. Zjadłam juz pączka, a jutro poprawie :D Trzymam za ciebie kciuki!
My jeszcze w gondoli jeździmy, mam nadzieje ze jeszcze trochę da rade.
Dzisiajsza noc tez była w miarę ok, bez pobudki do rana.
Byłam tez dziś na spotkaniu z koleżanką która używa pieluch wielorazowych - kurde, fajne to! :)

Ja się nie mogę zmusić do regularnych ćwiczeń. Czaaasem na zumbe wyskocze.
A słodycze wpierdzielam uhuhu..

Na szczęście łaskawy dla mnie los bo chudne. :p

Kasiuchna a ty daleko masz na modlińska do new age? Bo ja tam chodzę na zajęcia dla mam, powiem ci, że wycisk, ale kondycyjnie coraz lepiej ze mną :-) poza tym z mężem w te dni, co nie mamy siłowni / fitnessu robimy abs z mel b. Chodakowska mi e ogóle nie pasuje, szczególnie z wyglądu i głosu, wnerwia mnie, a mel b taka pozytywna...

Ja już długo jak na mnie omijam słodycze. Ostatnio waga stała mi w miejscu a dziś rano niespodzianka bo kilo mniej. Od czasu szpitala z Oliwią nic nie cwiczyłam. Jeszcze 15 kilo mi zostało...

Kasiuchna ja też jeszcze gondolę używam. Też mam nadzieję że dociągnę do cieplejszych dni.

Elifit chudzielcu :p

Małgorzata mnie się wydaje że chodakowska sucha i nieprzyjemna a Mel pozytywna bardzo.

Kasia ja bym chciała rowerek stacjonarny. Mąż miał kupić ale się zebrać nie może. Zamiast kanapowania się wieczorem mogłabym ruszyć dupsko. Kasiu ja w ciąży przytyłam sporo. Nawet nie chcę pisać ile ważyłam. A startowałam z nadwagą. Picie wody dużo daje i regularne ćwiczenia choć sama wiem że cholernie ciężko się ruszyć.
Płakałam w ciąży nad każdym kilo. I przerażała mnie wizja walki z tym. Jeszcze trochę przede mną ale efekty widać.

Dzień dobry.
U nas dzień już się zaczął pełną gębą od ściągnięcia lampki nocnej przez ciągnięcie za kabel i zrzucenia pokrywy z kosza na śmieci o 6.20.
Dziecko nie dało się przekonać do pospania trochę dłużej :(
Katka ja też startowalam z nadwagą w ciazy więc wolę nie pisać ile teraz mam kg :)
Co tu takie pustki?

Kasia, polowa je paczki a druga polowa spi:-D
Ja tez startowalam z nadwaga i sporo musze schudnac, takze nie jestes sama:-*
Moje dziecko spi, a ja ide na sniadanie. Moze mi sie uda w koncu spokojnie cos zjesc.
Milego dnia!

reklama
Dzien dobry.
Kasia, rozumiem że ta pobudka o 6:20 była po całej przespanej nocy? Coś pięknego.

Do góry