reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
witam dziewczynki,melduje sie ze zyje i ze odezwe sie po weekendzie.
Milego i slonecznego weekendu.
Ja @powinnam dostac w ten weekend,moze poniedzialek,ale jakos takos wydaje mi sie ze nie bylo owulacji :no:
W poniedzialek ide do gina,przeczyta mi wynik rezonansu magnetycznego
paaa

:-) kethrin7 ... witaj :tak:i życzę powodzenia w szybkim zafasolkowaniu :-D
TRZYMAM KCIUKI byś szybko znalazła sie na drugiej liście..

I ja się tu dołącze, choć narazie obserwuje mój organizm, no i mam zamiar pod koniec roku zacząć starania o fasolinkę.

Data ostatniej@ 19.III mój cykl ma przeważnie 30 dni

WITAM NOWE PANIE,ZYCZE POWODZENIA W ZASIEWANIU,a teraz ide sie opalac :-) Wam tez polecam,nie ma to jak relax :tak: (dobre dla przyszlych fasolek,nawe tych ktore pojawia sie koncem tego roku)

WITAM NOWE PANIE,ZYCZE POWODZENIA W ZASIEWANIU,a teraz ide sie opalac :-) Wam tez polecam,nie ma to jak relax :tak: (dobre dla przyszlych fasolek,nawe tych ktore pojawia sie koncem tego roku)

Kindzioraaa;-) a myślisz, że opalanko dla fasolek jest zdrowe?? Bo ja cały czas sie nad tym zastanawiam:confused: Jestem juz blada jak cholerka a lubie byc opalona, na solarium już sie nie wybiore, ale na słońce?:sick: No niewiem? Wiesz cos na ten temat?? Bo nie chciała bym zaszkodzić. Spytam lekarza ale jeśli wiesz cos o tym to napisz;-)

reklama
Ataata z opalaniem w ciąży trzeba uważać:happy:
Nie wiem jak jest na początku ciąży ale w zaawansowanej jak będziesz się opalać to mogą pojawić się plamy, które niekoniecznie znikną:baffled:
Moja koleżanka nie wiedział że nie można sie opalać i trochę poużywała słońca a teraz ma plamy pod nosem choć trochę zbladły to są dość widoczne.

Do góry