Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale w sumie dobrze, krócej z bębenkiem będzie człapać ;-) Cieszę sie że z Twoimi bliźniakami wszystko oki. Moja tesciowa to taka zolza, ze szkoda na nia slow!!! Najgorsze ze mieszkamy na jednym podworku!! Wystarczy mi widok jej obwislych, pomarszczonych cyckow (chodzi bez stanika) i do tego po podworku zaklada szorty, ktore wrzynaja jej sie w krocze!!! Mowie wam ten widok tez dziala na moja niestrawnosc tak jak oponki od tesciowej Anineczki!!!!
Byłaś u lekarza ortopedy? Dobrze by było jakbys poszła na jakąś rehabilitację. Teraz możesz wymusić na lekarzu pierwszego kontaktu skierowanie na rehabilitację i się Tobą zajmą tylko nie wiem czy teraz czy jak już urodzisz. czesc laseczki!
Nawet jeśli kobieta ma miec cesarkę to warto przyjść do takiej szkoły i zażyć troszkę ruchu i poznać inne kobietki ciężarne ;-)
Ale ja suwaczek mam... Powinnam przesłać Ci link do niego?Cześć anulka7890! Wpisze Cię na listę tylko musisz zrobic sobie suwaczek!