reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie myslalam ze bede w tej ciazy bardziej wyluzowana a tu wychodzi na to ze kazda niepewnosc mnie dobija!!! Prawda jest ze im mamusia spokojniejsza w ciazy to i dzidzia pozniej kochana i grzeczna wiec staram sie byc spokojna ale jak malenstwo sie nie rusza (albo sie rusza tylko ja tego nie czuje) to mam niesamowita schize i juz nici z nieprzejmowania sie!!!

Teraz troche zmienie temat! Czy wam tez owlosienie na ciele rosnie w zabojczym tepie??? Czy to tylko objaw na chlopca???? hihii Ja juz nienadazam z goleniem, hihhi!!!

reklama
hehehe:-) to ja tak nie mam :-) rosną mi tak samo jak wcześniej albo ja tego nie zauważam:-) żebys nie musiała kosiarki kupować:-);-) to chłopak jak nic:-) apropo kosiarki to się śmiąłyśmy wlaśnie kiedyś z koleżanki mojej że kosiarke musi sobie kupić dlatego tak wypaliłam;-)

Dobre z ta kosiarka, tym bardziej ze moje kudly sa czarne i szpeca jak nic, golenie to koniecznosc!!!! Poprosze mezyka to moze mi kupi, hihihi

Bry dziewczynki :tak:
Mam tesciow na stanie i nie zabardzo mam czas na siedzenie przy kompie.
U nas wszystko w porzadku,dzidzia sie rusza kiedy chce,a nie kiedy ja chce :happy2:

Wczoraj tescowa usmarzyla mi oponkow i odpokutowalam je zgaga i wzdeciami :blink:
A teraz lece cos przekasic ;-)
Milego dnia kobialki :-)

Jak wlosiska rosna w zastraszajacym tempie to znaczy ze chlopak?
Ja pojutrze ide do gina i mam cicha nadzieje na to ze dowiem sie kto mieszka w moim ogromniastym brzucholku?!
Pierwsza ciaze przeszlam spiewajaco,spokojnie z usmiechem i taka tez jest moja coreczka.Usmiechnieta i spokojna.No czasem wychodzi z niej maly cholchlik ale i wtedy jest slodka.
Teraz staram sie nie denerwowac,stresowac ale hormonki jakby szaleja podwojnie czy cos i nie zawsze sie udaje,niestety.
ALbo tylko tak to sobie tlumacze;-)
U nas nadal duchota a mogloby grzmotnac i popadac,odrazu byloby lepiej!

Anineczko , tesciowa chciala Ci zrobic przyjemnosc tymi oponkami czy Cie dobic??? Jakby to moja zrobila to wiedzialabym ze to o to drugie by jej chodzilo!!! hihihi

Motylinku, a nie wiem czy te wlosiska w zabojczym tepie to objaw na chlopca dlatego was pytam! Z Allankiem mialam to samo i sie smieje czy to tylko mamy chlopakow tak maja! Nie bylo mi dane nosic coreczki dlategho nie mam pojecia!!!

A co do golenia to chyba zostane przy zwyklej maszynce bo jak mi wiekszy brzusio urosnie to wiem ze bede mogla liczyc na pomoc meza, a to juz czysta przyjemnosc!!! hihihi

Moja tesciowa to taka zolza, ze szkoda na nia slow!!! Najgorsze ze mieszkamy na jednym podworku!! Wystarczy mi widok jej obwislych, pomarszczonych cyckow (chodzi bez stanika) i do tego po podworku zaklada szorty, ktore wrzynaja jej sie w krocze!!! Mowie wam ten widok tez dziala na moja niestrawnosc tak jak oponki od tesciowej Anineczki!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry