reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam :-)

Byłam dzisiaj u gina :tak: wszystko jest OK serduszka biją jak dzwony i jestem spokojna :-)
Pogoda jest super - czyli jest chłodno i pada deszczyk czyli dla mnie wspaniale :-D:happy2::-D
Wróciłam od przyjaciółki :blink: wg OM jest w 29tc a wg USG jest w 34 tc :szok: czyli zaszła w ciążę prędzej niż myślała a miesiączka była :nerd: także dzidziuś jest wgaowo i wzrostowo na 8 miesiąc ciąży :-p odwrócone główką w dół w kanale rodnym ale jest jeszcze szczelnie zamknięty :cool:
w piątek mamy spotkanie klasowe i się wybieramy chociaż na godzinkę :-p no bo wszystko się może zdarzyć :rofl2:
Zjadłam ogromny obiadzio a teraz idę się położyć :blink: bo nie mogę z otyłości nawet siedzieć :-D

buziaki :happy2:

Hej Dziewczyny! Ja tylko wpadłam sie przywitać. W niedziele tak zaczal mnie bolec brzuch ze pojechalismy do szpitala i zostawili mnie na obserwacji. Przed chwila wrociłam i mam mase spraw do zalatwienia. Najgorsze ze musze odpoczywac bo bóle byly skutkiem przemeczenia. Kurcze naprawde trzeba na siebie uwazac... W szpitalu przeszłam ekspresowa szkole rodzenia i cholernie zaczelam sie bac porodu... Odezwe sie później.

Supppperrr JAGODA że wszystko okkkk:-) strasznie się cieszymy:-) Kajunia też superaśnie że z Twoimi bobaskami wszystko ok..a ja już nie moge sie doczekać wizyty u mojej giinki ... najgorsze ze ona przyjmuje prywatnie tylko wteorki i czwartki...a mam iść we wtorek do niej... ale nie wiem czy nie zwariuję do wtorku:-)

Kajunia
super wiadomosci!
A z ta Twoja kumpela niezle jaja, mozna sie zdziwic:-D To do tej pory wszystko normalnie na usg wychodzilo?

Jagoda
dobrze, ze nic powaznego, oszczedzaj sie. Ja porodu tez sie balam , ale milo sie rozczarowalam czego i Tobie zycze;-)

Sabina
tez sie nie moge doczekac wizyty, ale to juz w piatek:rofl2:

heeeeej dziewczyny

ja tez mam inne dwa terminy.
wedlug OM 18 listopada, wedlug USG 10 listopada......
czyli wg OM 18 tygz, wg USG lekko ponad 19 tydz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry