Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kochana,nie denerwuj się napewno wszystko będzie cacy...och... a ja juz mam stracha...:-( jutro na 11ta ma wizyte u ginekologa... mam byc wczesniej, coby przed wizyta pielegniarka podlaczyla mnie pod KTG, na ok. pol godzinki... i z wydrukiem KTG o 11-tej wizyta... boje sie...:sick::sick::sick:
mam miec tez dokladne USGi posprawdzanie ilosci wod, ulozenia maluszka, wielkosci i wszystkie potrzebne parametry... boje sie tylko, zeby nie zabrali mnie do szpitala... ostatnio mam takie silne skurcze i ciagle pobolewa mnie brzuch, pachwiny, lono...:-
-( ojoj... choc chcialabym juz urodzic:-):-):-)

ale umyłam gary i już mi lepiej
przecież nie zamorduje gnojka... 
mam przyjść na planowaną cesarkę już w czwartek, a w piątek już będę cięta najpóźniej...

wow.....................co z tymi szpitalami ??????!!!!!!!!!!!!!!!!ej laski! witam się i od razu mówię że jestem w szoku!
pierwszy szok wywołał u mnie mój syn, wchodzę rano do pokoju "Wigorów", patrze a tam SAJGON! Wiktor wypieprzył wszystko co było na półeczce nad łóżeczkiem Igora, patyczki do uszu, mydło, paklanki i chusteczki z opakowań... wszystko dosłownie fruwało, okazało się że on wlazł do łóżeczka po krzesełku![]()
mówię Wam tak się wkurzyłamale umyłam gary i już mi lepiej
przecież nie zamorduje gnojka...
drugi szok zaliczyłam jak zadzwoniła do mnie ginka i pyta się mnie jak się czuje, no to ja jej na to, że jakoś daję radę, że wczoraj łyknęłam fenoterol bo tak mi sie spinał bebech, żeby dotrwać do tej cesarki w poniedziałek. A ona na to że po pierwsze mam do niej przyjść do gabinetu jeszcze dziś, bo chce sprawdzic czy te bóle i skurcze to nie przypadkiem rozwarcie i wtedy jeszcze dzisiaj mnie wciśnie do szpitala a po drugie to podobno to co się dzieje w szpitalu to ludzkie pojęcie przechodzi... WSZYSTKIE RODZĄ, NIE MA MIEJSC!!!mam przyjść na planowaną cesarkę już w czwartek, a w piątek już będę cięta najpóźniej...
JEJKU SZOK PO PROSTU!!!
Idę zszokowana wypić kofi
a po południu czyli po wiycie zdam relacje co z moją cesarką będzie![]()
oooops muszę suwaczek podmienić![]()