reklama

Listopad 2009

Kasiula jeszcze nie urodziła synkowi wcale się nie spieszy, najprawdopodobniej będzie wywoływaną miała ciążę jutro lub pojutrze, wszystko się okarze, dziś nie mają miejsca na porodówce :sorry:

reklama
ja tak sie czuje...jakbym miala sie ostac z wami i z tym wielkim brzuchalem:sorry:wogole nie czuje abym miala zaraz rodzic ..tak jak bym wogole nie byla w ciazy..ze to jakas pomylka:confused2:

Thea faktycznie zbieraj sie na prodowke :-D:-D:-D:-D kurde kolejne dzieciatko bedziemy miec :-D:-D:-D czuje sie jakbym to ja miala juz jechac:-)

Dziewczyny ponawiam pytanie bo w ilosci postow na listopadzie nikt nie zauwazyl chyba hehehe

Od wczoraj wieczorem leci mi siara... w duzych ilosciach, normalnie moglabym dziecko tym wykarmic hehe Tez tak macie? :confused2::confused2::confused2:

no to dziewczyny, trzymam kciuki mocno :-)

Wczoraj byłam na zakupach z mężulkiem, kupiliśmy zapasy na miesiąc :-p Chodziliśmy ponad 1,5 godziny po sklepie i calutki koszyk zapełniliśmy... :eek: Myślałam, że po takim spacerku padnę w domu i będe leżeć jak długa, a tu - przypływ energii...

W nocy miałam dzisiaj kilka skurczów, ale dało sie spać. Jak leżałam na boku, czułam jak mała też na boku leży :-) Wyczułam główkę dosłownie na wzgórku łonowym... Mała się uspokoiła... Już tak nie szaleje.

ja tak sie czuje...jakbym miala sie ostac z wami i z tym wielkim brzuchalem:sorry:wogole nie czuje abym miala zaraz rodzic ..tak jak bym wogole nie byla w ciazy..ze to jakas pomylka:confused2:

moze na USG sie pomylili i wlaczyli dvd z poprzedniego USG innej pacjentki? :-D:-D:-D ciesz sie!;-):tak: tez bym chciala sie tak poczuc :-D

no to dziewczyny, trzymam kciuki mocno :-)

Wczoraj byłam na zakupach z mężulkiem, kupiliśmy zapasy na miesiąc :-p Chodziliśmy ponad 1,5 godziny po sklepie i calutki koszyk zapełniliśmy... :eek: Myślałam, że po takim spacerku padnę w domu i będe leżeć jak długa, a tu - przypływ energii...

W nocy miałam dzisiaj kilka skurczów, ale dało sie spać. Jak leżałam na boku, czułam jak mała też na boku leży :-) Wyczułam główkę dosłownie na wzgórku łonowym... Mała się uspokoiła... Już tak nie szaleje.

no to moze i u Ciebie Natalko cos ruszy na dniach a moze godzinach?? :tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
Thea nie czekaj..też tak miałam ..po odejściu wód ..dostałam kroplówkę na wywołanie i za półtorej godzinki tuliłam Stasia.:-D Ja od półtorej doby się kurczę...brzusio boli...plecki rozrywa,,,i NIC SIĘ NIE ROZKRĘCA:wściekła/y:..a myślałam,że 3 raz to z górki pójdzie...a tu wręcz odwrotnie...prawie 8 lat od ostatniego porodu...i wiek...WIĘC PEWNIE JAK STARA PIERWORÓDKA BĘDĘ RODZIĆ:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry