mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
To tak wogóle można?tradycyjnie...tylko zamiast glowka wychodzila odrazu pupka z zadartymi do gory nozkami.....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak wogóle można?tradycyjnie...tylko zamiast glowka wychodzila odrazu pupka z zadartymi do gory nozkami.....![]()

no ale sie tego nie praktykuje bo jest bardziej niebezpieczny dla mamy i dziecka....ale juz nie bylo wyboru.....no i bol duzo wiekszy bo wiadomo tylek wiekszy niz glowka wiec jak przechodzila przez kanal rodny to myslalam, ze umre....To tak wogóle można?![]()

aaa pierwsze slyszetradycyjnie...tylko zamiast glowka wychodzila odrazu pupka z zadartymi do gory nozkami.....![]()

no to juz wiecie czemu mam straszne wspomnienia....aaa pierwsze slysze![]()
ale na szczescie wszystko skonczylo sie ok....i to jest najwazniejsze,....
JJJJJJJJjjjjeeeeeeezzzzzuuuuuno ale sie tego nie praktykuje bo jest bardziej niebezpieczny dla mamy i dziecka....ale juz nie bylo wyboru.....no i bol duzo wiekszy bo wiadomo tylek wiekszy niz glowka wiec jak przechodzila przez kanal rodny to myslalam, ze umre....![]()

Nooooo,a pierwsza rzecza jakia zrobilo moje dziecko zanim nawet dobrze wyszla cala z brzuszka byla kupka![]()

pewnie tak....Nooooo,
Jakbyś miała tak blisko nogi tułowia trzymać i przez jakiś tunel się tak przedzierać to też byś kupsko zrobiła ;-)![]()

a pierwsza rzecza jakia zrobilo moje dziecko zanim nawet dobrze wyszla cala z brzuszka byla kupka![]()