reklama

Listopad 2009

reklama
u nas bańki ślinowe na porządku dziennym ale prawie od samego początku. Dobrze,z e mu sie po brodzie nie leje.
Za to ciagle wystawia języczek i się oblizuje. nie wiecie dlaczego? Myslałam, ze chce mu się pić ale cyca nie chciał
Ja tam myśle że dzidzie sobie jezyczekw ten sposób ćwiczą... do przyszłego mówienia itd... zgaduję w sumie...:blink:
Bura juz pisala - teraz nastepuje etap wzmozonego slinienia. U nas to samo :tak:
Melduje równiez u nas wzmożone ślinienie... :tak:
Gdyby nie to, że nie mogę, to nie wykluczam, że ja bym się na listopad 2010 się załapała:) Mój mąż pała taką chęcią do drugiego dzidziusia:)
... bo nie on rodził... ;-):-p

Dziunka a nie masz problemu z zalatwieniem chrztu skoro jestescie w nieformalnym zwiazku??bo ja mialam mega problemu bo mamy tylko slub cywilny i teraz tez pewnie nie obejdzie sie bez zrzehttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/realmad2.gifdzenia :wściekła/y::wściekła/y:
gie-oska
A do jakiej parafi należycie/ gdzie chrzcicie?
Ja jestem po wstepnej rozmowie tel z proboszczem http://www.dworzak.pl/ no i jakoś to poszło... (zawsze potrafiłam się podlizać... :-p) Oczywiście zrobiło mi się ciepło przy temacie ślubu no ale udało się :tak: - termin na 17 kwietnia ustalony :tak:

to jest okropne, teraz przez to nie moze wziasc slubu koscielnego, ale zawsze mozecie cywilny. Ja jestem wierzaca i chcialam ochcic dzieciatko, nawet gdybym byla bez slubu, ale jesli ty ni czujesz takiej potrzeby to mysle ze nic na sile, a dziecko moze pozniej samo zadecydowac
U nas to inaczej trochę. Ja jestem wierząca ale bardzo uprzedzona do instytucji kościoła (długa historia na inny temat). Jednak chrzest jest dla mnie mega ważny i juz spędza mi sen z powiek fakt że mała jeszcze nie ochrzszczona ... gdyby nie daj Bóg coś się stało.... No ale terminami nie damy rady wczesniej nawet gdybyśmy chcieli w Ie chrzcić... :sorry2:

Witajcie;-)
miałam dzis koszmarna noc.Mały spał tak jak w pierwszych dniach swego zycia.Budził sie co godzine, pol, dwie. do tej pory budzil sie ze dwa razy w nocy, najadł sie i szedł spac. raczej nic go nie bolało, tylko marudził...
licze ze w dzien odespi;-)wczoraj przejrzałam nasze archiwum i sie wzruszyłam. pierwsze zdjecia usg, kopniaczki, odkrywanie plci... czułam sie jakby to było wieki temu:tak: ale z drugiej strony ciaza teraz brr... za pare lat moze:tak:

reklama
DZIEWCZYNY< MAM PILNE PYTANIE!!! Jak u was wyglądał pierwszy okres po porodzie? Mnie się pojawiły takie jakby skrzepy krwi w śluzie, takie pasemka czerwone. Jestem spanikowana trochę, bo nie byłam od porodu u lekarza i prawdę mówiąc nie mam koncepcji jak mam iść. Nie mam z kim zostawić chłopaków i nie ma mnie kto zawieść... Któraś z Was też jeszcze nie była???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry