D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co tak plujecie?? hmmmmmtfu
pomogło?![]()
Ja tam myśle że dzidzie sobie jezyczekw ten sposób ćwiczą... do przyszłego mówienia itd... zgaduję w sumie...u nas bańki ślinowe na porządku dziennym ale prawie od samego początku. Dobrze,z e mu sie po brodzie nie leje.
Za to ciagle wystawia języczek i się oblizuje. nie wiecie dlaczego? Myslałam, ze chce mu się pić ale cyca nie chciał

Melduje równiez u nas wzmożone ślinienie...Bura juz pisala - teraz nastepuje etap wzmozonego slinienia. U nas to samo![]()

... bo nie on rodził... ;-)Gdyby nie to, że nie mogę, to nie wykluczam, że ja bym się na listopad 2010 się załapałaMój mąż pała taką chęcią do drugiego dzidziusia
![]()

gie-oskaDziunka a nie masz problemu z zalatwieniem chrztu skoro jestescie w nieformalnym zwiazku??bo ja mialam mega problemu bo mamy tylko slub cywilny i teraz tez pewnie nie obejdzie sie bez zrzehttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/realmad2.gifdzenia![]()
) Oczywiście zrobiło mi się ciepło przy temacie ślubu no ale udało się
- termin na 17 kwietnia ustalony 
U nas to inaczej trochę. Ja jestem wierząca ale bardzo uprzedzona do instytucji kościoła (długa historia na inny temat). Jednak chrzest jest dla mnie mega ważny i juz spędza mi sen z powiek fakt że mała jeszcze nie ochrzszczona ... gdyby nie daj Bóg coś się stało.... No ale terminami nie damy rady wczesniej nawet gdybyśmy chcieli w Ie chrzcić...to jest okropne, teraz przez to nie moze wziasc slubu koscielnego, ale zawsze mozecie cywilny. Ja jestem wierzaca i chcialam ochcic dzieciatko, nawet gdybym byla bez slubu, ale jesli ty ni czujesz takiej potrzeby to mysle ze nic na sile, a dziecko moze pozniej samo zadecydowac

a mogę delikatnie spytać dlaczego nie mozesz?Gdyby nie to, że nie mogę, to nie wykluczam, że ja bym się na listopad 2010 się załapałaMój mąż pała taką chęcią do drugiego dzidziusia
![]()
ale z drugiej strony ciaza teraz brr... za pare lat moze