reklama

Listopad 2009

HALO HALO! :happy:Witajcie babeczki :happy:
Tak, tak, wiem - długo mnei nie było. Masa rzeczy w miedzyczasie sie wydarzyła. Postaram sie chociaz pobieżnie w miare możliwości streścić.
*Chrzest udał sie rewelacyjnie chociaż chrzestny z powodu chmury(...) nie doleciał. Udało nam sie w zastepstwie postawić dziadka ale w papierach nadal brat Ł widnieje.

*Powrót do Ie opóźnił nam sie przez w.w chmurę.. :sorry:

* Postanowiłam zainwestować w PZU bo wchodzi na giełde - licze ze zaraz po debiucie troche pójdzie w góre...

* Sonia już siedzi i to od dłuższego czasu. Niestety mało ze nadal mamy wysypki od skazy to jeszcze gronkowiec na skóze się przypętał - "uroki" AZS... :baffled:

*Troche nutramigenu nazwoziliśmy z pl wiec powinno wystarczyć na jakiś czas bo tutaj chorendalnie drogie jest...

*Miałam z Ł mega poważną jazdę ale już wychodzimy na prostą

*U teściów nie udało mi sie dotrzymać diety (2tyg) :-(:zawstydzona/y: tak wiec zaczynam prawie od nowa... Tyle dobrze ze udało mi sie wrócic do mojego maksymalnego dotąd spadku tak wiec -8kg od poczatku

To tak w skrócie bo nie sposób inaczej... Z wiadomych powodów nei nadrobie zaległości ale jeśli wydarzyło sie coś mega ważnego to licze na skrót informacji... ;-)
Ależ ja sie za wami steskniłam... :sorry::tak:

reklama
kurcze ale sie wkurzylam.... wstalam, ide do kompa zeby sprawdzic ile wyplaty dostalam.....sprawdzam...a tam nic nie wplynelo!!!!!!!!:crazy::angry::angry::angry: dzwonie do tych becwalow a oni, mi, ze przepraszaja, ale jakis blad systermu i w ciagu kilku dni mi zaplaca:angry:ciekawe tylko jak ja teraz czynsz zaplace w sobote:crazy::crazy::crazy: czy ja zawsze musze miec jakies takie chore szczescie do takich sytuacji?!
caly dzien do d......

Współczuję :-(

katerenki a nie możesz się dogadać z tymi ludźmi że im później zapłacisz bo taka sytuacja się stała??

etna
a nie mówiłam że w torebce :-):-)
mój M kiedyś przez tydzień szukał a znalazły się w zamrażarce :-):-):-):-):-):-):-) schował mięso razem z kluczami

u nas też dzisiaj pięknie :-)

Taaa, mój chleba szukał i okazało się że chleb włozyłam do lodówki i delme do chlebownika :eek:

Jestem leniwa więc żeby do każdego nie pisać z osobna to podam tu mój nowy nr gg 22918974:-)

Zapisałam :)
oficjalnie oświadczam ze mam już neta i będę wpadała częściej...:tak:
nareszcie kontrakt ze światem :-D
i cieszę się bo się za wami stęskniłam ...
ciężko będzie nadrobić a przeszły mnie słuchy że się "syf" zrobił...
więc piszcie co zmieniać co potrzebujecie i w czym pomóc..
zaraz zrobię porządecczek :)

jadę w okolice Łodzi kochane

No nareszcie!:-)

My 1 maja jedziemy na ur do wujka-księdza, będzie wyżerka :-D 2 maja do zoo, a 3 maja na ur do brata A. Także weekend pełen atrakcji ;-)

Kochane ratunku! Szczególnie na Ciebie Iza liczę ;-):-)
Jak nauczyć dziecko jazdy na rowerze? Julia umie ale z bocznymi kółkami. Dziś jej odkręciliśmy i wielka uciecha zamieniła się po chwili w panikę. Julia błaga z płaczem o boczne kółka :confused2: Już wiem że Joasia od razu dostanie rower z dwoma kółkami, bez bocznych. Bo Julia już ma taki hmm nawyk że jak leci na bok to się tak dziwnie "skrzywia" i to się kłóci z zachowaniem równowagi... skumałyście coś? :-D
No to jakies pomysły? Dodam że młoda jest bardzo wrażliwa, niecierpliwa i szybko się zniechęca :confused2:

Tak, tak, patyk też jest. I mówię jej, uspokuj się kotku, mama Cie nigdy nie puści, a ona i tak jedzie płacząc i trzesac się ze strachu na zmiane ze śmiechem :|

No nie wiem. W koło same dzieciaki mniejsze od Julki na dwóch kółkach. Ona już jeżdzi na czterech od 2 lat więc chyba dośc długo. Ona tak płaczem reaguje na każdą nowość także to norma.

Taka wiadomosc przeslalam do moderatorki Kamci:

prosze o przeniesienie lub usuniecie dyskusji do watku off topic.

Swoje i swojego dziecka zdjecie usunelam z watku (zdjecia), tak aby nie "fermentowaly".

Dziekuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry