reklama

Listopad 2009

reklama
Dzis ma być ciepło ok 24 stopni i nie wiem jak mam ubrać małego na spacer.Prosze o rade jakieos zestawu na taka pogode byle nie bylo rajtuzek bo nieposiadamy chwilowo. :)

Wiesz co u nas tyle bylo wczoraj i zalozylam malej: body z krotkim rekawkiem, bluze (rozpinana i rozpieta), spodnie bez rajstopek ale cieplejsze (jeszcze - wieje czasami), skarpeciory cienkie, butki i obowiazkowo na buzi krem a na glowce kapelutek przeciwsloneczny.

I jeszcze dla jasnosci :)

- Banana - ja absolutnie nie odczytalam Twojego postu (posta?) jako zlosliwosc, tak jak i innych dziewczyn. Musialabym nie miec do siebie nawet ociupiny dystansu zeby sadzic ze to wczoraj to nie byly zarty. Swoje posty usunelam tylko dlatego ze znowu zaczelo sie robic "kwasno" a nie na tym mi zalezalo. Chcialam jedynie pokazac swoje dziecko (to po pierwsze) i na prosbo-zaczepke dowcipna Uli - siebie. Uzylam dosyc slangowego i potocznego sformułowania w stosunku do swojej pozycji na tym zdjeciu - ale przeciez ja sama o sobie wiec raczej trudno by bylo mi sie na to obrazic - prawda? Rozumiem ze pytania o moj wiek wynikaly z tego ze mlodo wygladam. Owszem, przed ciaza wygladalam na tyle mlodo ze wiekszosc osob nie moglo uwierzyc ze mam 33 lata, teraz, po ciazy, majac 35 czuje ze sie sypie :((((.

Tak wiec bez obrazy naprawde.

I... za utrudnienia serdecznie przepraszamy!.

Ostatnia edycja:
o bosh ... poszłam wczoraj i tyle mnie omineło ;-)

... ja już prawie spakowana jeszcze pierdołki ... a tak mi sie nie chce ... szok :| :| :| tak obawiam sie drogi z małym no ale zobaczymy yhkaszel dalej sie utrzymuje :/ :) ale bede miala majówke ;-) słonko swieci ...mmm oby było tak przez cały tydzien

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry