reklama

Listopad 2009

Witajcie :)
widzę , że tu wieczorami bardzo dużo się dzieje :)
Mały po porannych protestach w końcu śpi a ja mam chwilę dla siebie /Was :)
Mary-fajnie , ze jesteś !!!!! licze na to , ze jak juz wzbogacisz sie na tym PZU to wspomozesz biedne ciotki :)
A jak tam reszty plany majówkowe :)opowiadac prosze ;)

reklama
Godzina 09.40 a u mnie już 20 stopni!! A ma być 26!! nie wiem jak mała ubrać na spacer!!?? Kurcze problem...
Nie mam kapelusika - muszę jej koniecznie kupić no i krem na słońce!

My w majówke w sumie nie palnujemy jakiś konkretów. W niedziele chcemy jechac do czestochowy, bo juz sie tak od porodu wybieramy :/ Trzeba podziekowac za zdrowa niunie, bo tyle nas lekarze straszyli ze bedzie chora:/ A jest ZDRDOWIUTKA :))

W w poniedzialek wybieramy sie do ogrodu botanicznego w Powsinie podobniez jest tam pięknie :))

Ale wyprawa nas czeka w przyszly czwartek - jedziemy nad morze :D:D do władysławowa - na cztery dni!! zobaczymy jak mała zniesie podróz!!

a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)

My mamy długi weekend pod znakiem imprez - jutro przyjeżdża rodzinka spod Częstochowy z zaproszeniem na komunię:tak:, w niedzielę przyjaciółka z rodzinką, a w poniedziałek my jedziemy na urodziny mojego brata - i tak nam upłynie ten weekend:-D:-D..

Ja nie moge mowic. ledwo mowie szeptem. A dla mnie to jak kara, bo jestem gadula. I Alan jest biedny, bo z nim nie rozmawiam prawie...Zapalenie gardla i strun glosowych mi sie przypaletalo :(((

a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)

tak, to jest jak najbardziej normalne.Ja akurat wciaz czekam na okres, ale przyjaciolka dostala w 3 miesiacu po porodzie i od tego czasu cisza. Ginekolog powiedzial jej ze ma sie nie martwic, a cieszyc :) wyrownanie okresu tj aby byl co miesiac moze potrwac nawet do roku, szczegolnie gdy karmi sie piersia. Jak sie przestaje - okres szybciej sie wyrownuje i przychodzi o czasie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry