reklama

Listopad 2009

reklama
ale o co chodzi???????

EDIT: wlasnie doczytalam.... moj komentarz nie mial byc zlosliwy i nie wydaje mi sie,zeby byl. po prostu stwierdzenie faktu,ze passi ma poczucie humoru.

przy okazji stwierdzilam z przykroscia,ze sie cofam w rozwoju, bo w tamtym poscie napisalam humor przez ch :(((((((((((

Ostatnia edycja:
wiecie co widziałam dzisiaj coś strasznego , jechała laska z dzidzią w spacerówce taką 3-4 max 5 miesięczną i nie było by w tym nic dziwnego jakby nie to że dziecko siedziało tylko dzięki szelką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no po prostu niuni wisiała główka że jakby nie byłoby tych pasów to by opierała głowkę na barierce , jak tak można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co widziałam dzisiaj coś strasznego , jechała laska z dzidzią w spacerówce taką 3-4 max 5 miesięczną i nie było by w tym nic dziwnego jakby nie to że dziecko siedziało tylko dzięki szelką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no po prostu niuni wisiała główka że jakby nie byłoby tych pasów to by opierała głowkę na barierce , jak tak można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szok. Chyba bym podeszla i cos jej powiedziala.

cieszę się :-)
i cieszę sę że wróciłam bo jkiś porządek się utrzyma choć nie powiem jestem w szoku bo za dużego bałaganu nie było ;-)
pięknie sobie radziłyście (chyba że o czymś nie wiem ;-))
dzięki za to że nie muszę za dużo tu "sprzątać":-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry