IzaBK
potrójna mama
czarny humor? wybacz, ale to raczej było niesmaczne..;o) Nie przejmuj sie babcia pewno dlugo juz nie pociagnie hehe.. sorki za moj czarny humor ;o)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czarny humor? wybacz, ale to raczej było niesmaczne..;o) Nie przejmuj sie babcia pewno dlugo juz nie pociagnie hehe.. sorki za moj czarny humor ;o)

czarny humor? wybacz, ale to raczej było niesmaczne..![]()

dziewczyny skoro tak o okresie..
to czy któraś jeszcze czeka na @ ??
bo ja od porodu jak miałam 10 dniowy połóg tak do tej pory nic....
Oooo ... ktos sie tutaj nie zna na zartach![]()
kochana ale ja nie biorę tabletekJa dostane chyba w tym tygodniu pierwsza @tak przypuszczam, bo od dzis mam 7dniowa przerwe w tabletkach. a jeszcze miesiac temu karmilam piersia, wiec tabl nie bralam. kurcze, tak fajnie bylo ponad rok bez @
![]()
Ja @ nie mam, ale dlatego, ze biore tabletki.
Dzisiaj nareszcie odzyskalam glos prawie w 100%ale za to kaszel mnie tak meczy, ze nie spalam cala noc, ktora w dodatku spedzilam w oddzienym pokoju aby nie przszkadzac moim facecikom
Co mozna wziasc na suchy kaszel jak sie karmi cycem?
Bylam w czwartek. Mam zapalenie gardla i strun glosowych. Nie chciala dac mi antybiotyku by malemu nie szkodzic, kazala kupic tymianek-podbial co szkodzil malemu. Po 1 dniu odstawilam. Ale mozliwe ze dodatkowo to jakies alergiczne...ech..