reklama

Listopad 2009

reklama
Kamcia trzymam kciukasy ale jestem pod ogromym wrażeniem!!!!!!!!!!!!!
Ja może bym chciała ale wiem ze ciąża (mdłości blablabla) i noszenie Oliwierkai w ciąży mnie odstrasza. Poza tym chcę się poświęcić w 100000% małemu a wiem, ze ciąża mnie by ograniczała. Wiem jak się ze sobą pieściłam w tej ciąży. A teraz chcę skakać, biegać z Synkiem do woli :)

no wiesz można skakać i biegać z 2 za rok :-p
szkoda że nie udało nam się wystarać na listopad 2010.. o ale cóż..
dzielnie walczyliśmy;-) chociaż może ja o czymś nie wiem...:-D

no moze akurat ci sie cora trafi ;-);-);-)

no ja się w środę dowiem czy jestem w tej ciązy czy nie :-p
mam nadzieję że jednak tak...
i Tobie kilolku życzę kolejnego potomka:-D:-D:-D

Kilolku to ja bede sie modlic o Córe dla Ciebie :)
CZY WYŚCIE POSZALAŁY????
na głowę upadły, razem z moim mężem!
wypluć, odpukać, odczynić cokolwiek!
2 lata róznicy to wyzwanie, a rok to sobie zupełnie wyobraźnić nie potrafie, dziękuję bardzo. Ja jeszcze rok zamierzam wytrwać.

a ja własnie dostałam @ i zaraz chyba zdechnę, nie wiem czy mozna coś na bół łykać...też sobie wybrała termin jak po majówce, mąż w pracy a ja sama, a mały warjuje....:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ojejku!! W pełni podziwiam nowe ''staraczki''. Ale szczerze życzę powodzenia.

My wreszcie po przeprowadzce. Jeszcze troche na kartonach i workach (brak jednej szafy), ale już coś widać.

Ale muszę przyznać, że chyba mam najgrzeczniejsze dziecko na świecie. Gdyby nie to, to chyba w życiu bym sie nie spakowała w 3 dni. A Maksiu sam się sobą zajmował, a ja z wyrzutami sumienia pakowałam worki i kartony.

A jutro kończymy PÓŁ ROKU :)))) Ale to zleciało, co??

reklama
CZY WYŚCIE POSZALAŁY????
na głowę upadły, razem z moim mężem!
wypluć, odpukać, odczynić cokolwiek!
2 lata róznicy to wyzwanie, a rok to sobie zupełnie wyobraźnić nie potrafie, dziękuję bardzo. Ja jeszcze rok zamierzam wytrwać.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kilolek fajneg masz mężulka, mało który by się tak szybko zgodził na 3 dziecko;-)

Ja róznież życzę Ci córeczki hihi:-D:-D:-D

Nie wiem gdzie zapytac??:-/

Potrzebuję zaświadczenie z banku że mam tam konto do UP .Myślicie że każdy oddział mi je wyda czy muszę jechac tam gdzie konto zakładałam. Bo tak to przejdę na drug a stronę ulicy i juz.A wlec się z małym autobusem i moimi bólami to dziękuję....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry