Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to moze lekarze niech sie dogadaja,bo mi polozna mowila,ze alkohol w mleku to tak samo jak w naszej krwi, utrzymuje sie przez 2 godz,a potem opada i nie ma potrzeby sciagania mleka w tym czasie i wylewania, tylko po prostu po 2 h zawartosc alkoholu opada i mozna karmic.ja takale malutkiego, bo zaraz zwala mnie z nóg, odzwyczaiłam się....
a wszystko co jemy i pijemy ponoć trafia do mleka dopiero po 12 godzinach, gdzieś czytałam (wiadomo, teoria jedna z wielu)
do 3 w nocy (karmienie) wyparujea i tak moje dziecko to mały geniusz ;-)
A dziewczyny karmiące, pozwalacie sobie czasem na lampkę wina, małego drinka?
a wszystko co jemy i pijemy ponoć trafia do mleka dopiero po 12 godzinach, gdzieś czytałam (wiadomo, teoria jedna z wielu)
Stara sie w weekendy... pracuje ostatnio od 5 rano do 21 ( splacami pozyczke, chcemy kupic mieszkanie, no i ja postanowilam pojechac na 3 miesiace do Polski, a to tez kosztuje), wiec jak wraca to tylko prosi "uspij ja", a sam pada pol godziny pozniej niz kianka... co do pobytu w polsce to na pewno podczas tych 3 miesiecy odwiedze tez rodzinke w okolicach trojmiasta - z tego co pamietam tam mieszkacie, wiec jesli masz ochote z checia umowie sie na kawe,Wspolczuje, pewnie nasze chlustanie to nic w porownaniu z Waszymu mnie tez brak chetnych do opieki nad Asia
Szkoda ze Warszawa bo z checia bym sie spotkala
A maz Cie wspiera choc troche?