• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Czesc dziewczyny. Wpadam na chwileczke bo jestem absolutnie wykonczona. W domu mam chorego meza i synka i nie wyrabiam. Maz bo sobie jeszcze jako tako radzi ale Oliverek nie dosc ze marudny bardzo przez zeby to jeszcze ma katar, kaszel no i wymiotuje wrecz chlusta mlekiem na caly pokoj przy wieczornych karmieniach. W nocy budzi sie co doslownie godzine. Nie chce jesc ale glodny jest napewno :-( ja sama jestem wykonczona, brak snu i odpoczynku daje we znaki no ale tak to juz jest ze kobieta musi dac rade.... ciekawa jestem co by bylo gdybym to ja byla chora a K byl teraz na moim miejscu.... mysle ze umarlibysmy z glodu hehehe.
No to tyle... Mam nadzieje ze u Was wszystko ok. Pozdrowionka :*:*:*
Biedactwa, no nie ma jak mamusia duzo sily i wytrwalosci. Chłop chory to zle, a dwoch chorych chopow to ....... :)

A ja po cichu powiem, ze dzisia kończymy 6 miesiecy

Dnia 14.11.2009r, urodzilo sie duzo dzieciątek wiec wszystkim składamy serdecze życzenia i kwiatki od Pawełka
fashmbm0203_01.jpg
Pewnie ze mam! I pewnie Etna i Martolinka tez :) No i Katrenki jak bedzie :)
ja jestem Zaaaaaa

reklama
Biedactwa, no nie ma jak mamusia duzo sily i wytrwalosci. Chłop chory to zle, a dwoch chorych chopow to ....... :)

A ja po cichu powiem, ze dzisia kończymy 6 miesiecy

Dnia 14.11.2009r, urodzilo sie duzo dzieciątek wiec wszystkim składamy serdecze życzenia i kwiatki od Pawełka
Zobacz załącznik 245682
ja jestem Zaaaaaa

Etna
, dziękujęmy za życzonka (my też z 14.11) i wszystkiego najlepszego dla Pawełka od Bartusia.

Jejku, to już pół roku, jak to szybko zleciało.

a wiec jeszcze raz ja ....

StO Lat StO Lat ... :)

Pawełkowi (Etny), Elizie (Wiewiórki), Soni (Mary_mary), Olivierkowi (Anja), Maksiowi (Agamir),
Jeremiaszowi
(Maliny), Bartusiowi (Basi)....

balony.gif
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
macie już pół roczku więcej :)

Zobacz załącznik 245685
Zobacz załącznik 245685
Oby następne pół roczku było również pełne wrażeń i uśmiechu :)

Zobacz załącznik 245685
ps. mam nadzieje ze nikogo nie pomyliłam :))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wszystkiego NAJ dla Waszych kochanych szkrabkow! I spoznione zyczenia dla tych ktore juz pol-rocznice obchodzily.

Ja wymeczona po dniu mam w koncu chwile dla siebie.

Oli dostal po raz pierwszy na noc kaszke z lyzeczki poniewaz nie wiem czy to przez chorobe czy co sie mu dzieje ale od 3 dni chlustal mi wieczorem mlekiem z butli na pol pokoju. Moje male biedactwo prawie zasnelo w krzeselku a tak ladnie otwierajacego buzke jeszcze go nie widzialam (jadl z zamknietymi oczami :-D )

Siedzi ktos jeszcze na czacie bo mam straszna ochote z Wami pogadac ale gdy ostatnim razem bylam z jakis tydzien temu to byly pustki okolo 22 PL czasu. :(

no i coz znowu pustkiiiiii :-(

Ostatnia edycja:
Etna 100 Lat !!!!!!!!!! dla Pawcia od Pawcia :)))))))))))))))))))))
kasiula piekny wierszyk :))))), az sie wzruszyłam
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Waszych pociech z okazji skończenia pół roczku

Etna
, dziękujęmy za życzonka (my też z 14.11) i wszystkiego najlepszego dla Pawełka od Bartusia.

Jejku, to już pół roku, jak to szybko zleciało.

DZIĘKUJEMY DZIEWCZYNY

Dziewczyny Wszystkiego NAJ dla Waszych kochanych szkrabkow! I spoznione zyczenia dla tych ktore juz pol-rocznice obchodzily.

Oli dostal po raz pierwszy na noc kaszke z lyzeczki poniewaz nie wiem czy to przez chorobe czy co sie mu dzieje ale od 3 dni chlustal mi wieczorem mlekiem z butli na pol pokoju. Moje male biedactwo prawie zasnelo w krzeselku a tak ladnie otwierajacego buzke jeszcze go nie widzialam (jadl z zamknietymi oczami :-D )

Siedzi ktos jeszcze na czacie bo mam straszna ochote z Wami pogadac ale gdy ostatnim razem bylam z jakis tydzien temu to byly pustki okolo 22 PL czasu. :(

Dzięki :)))))
siedzimy, siedzimy pewnie niedlugo sie towazystwo zbieze :)))

reklama

no i coz znowu pustkiiiiii :-(

u nas byl taki czas jakis czas temu ze maly nie chcial ciagac butli i łyzka cały dzien karmilismy ... :) a pozniej okazało sie ze wyszedł ząb :)

a tak jak etna mowi niedługo pewnie przyjda mamuśki jak dzieci uśpia i chaty doprowadza do porządku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry