kilolek
podwójna listopadowa mama
nie, dla siebiea co szukałaś na allegro,ubranka dla dzieci ?? bo ja dziś szaleje na allegro,musze kupić Emilce rajstopki,skarpetki bo już jesień za oknem a wszystkie sa za małe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie, dla siebiea co szukałaś na allegro,ubranka dla dzieci ?? bo ja dziś szaleje na allegro,musze kupić Emilce rajstopki,skarpetki bo już jesień za oknem a wszystkie sa za małe.
nylismy dzis na grillu- najadłam sie za wszystkie czasy , desperadosa popiłam , M prowadzil- ech odbijam sobie ciazowe czasy 
i kupiłaś coś,ja dziś sobie licytuje ubrania dla mnie,poszukuje tez sukni na wesele bo 11 września idziemy a ja sporo przytyłam w ciąży i nie mogę nic w siebie wcisnąć co mam (a mam jedną suknie którą założyłam raz na wesel,jest piekna ale o 2 rozmiary za mała i sporo kosztowała więc ją trzymam bo może kiedyś się uda zgubić te 2 rozmiary)nie, dla siebie
Ja witam ale tylko na chwilke bo za 2 godzinki goście mają wpaść. Jestem w trakcie robienia sałatki z pomidorów sera żółtego i czerwonej fasoli oraz z makaronu w ogorka i kukurydzy... Mały dziś wyjątkowo jeszcze nie śpi a na dodatek zaraz po kąpieli się obkupkał, łobuziak mały... Mam nadzieję, że zaraz zaśnie bo jeszcze musze zamieść i umyć podłogi...

, mogliby sie zamienic to bym mogla juz isc pod prysznicJa witam ale tylko na chwilke bo za 2 godzinki goście mają wpaść. Jestem w trakcie robienia sałatki z pomidorów sera żółtego i czerwonej fasoli oraz z makaronu w ogorka i kukurydzy... Mały dziś wyjątkowo jeszcze nie śpi a na dodatek zaraz po kąpieli się obkupkał, łobuziak mały... Mam nadzieję, że zaraz zaśnie bo jeszcze musze zamieść i umyć podłogi...
na 23 goście??? ty to masz siłę! ale jakąś nianke masz na rano? Ja siedziec bym dała radę ale wstać rano to za chinyniei kupiłaś coś,ja dziś sobie licytuje ubrania dla mnie,poszukuje tez sukni na wesele bo 11 września idziemy a ja sporo przytyłam w ciąży i nie mogę nic w siebie wcisnąć co mam (a mam jedną suknie którą założyłam raz na wesel,jest piekna ale o 2 rozmiary za mała i sporo kosztowała więc ją trzymam bo może kiedyś się uda zgubić te 2 rozmiary)
cos puchy dziś na forum
![]()

oo to i ja się dołączam!lotka Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu![]()