• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Kobitki a ja tak z innej beczki....Powiedzcie mi czy tutaj gdzieś jest widoczna lista osób [nicków] aktualnie dostępnych moze inaczej...aktywnych na listopadowym forum? Albo jestem ślepa albo nie widze, jesli nie ma to szkoda bo zawsze fajnie podpatrzec czy ktos jest i czy w ogóle jest sens czekać na jakis post :)

Ja tak samo myśle jak ty, fajnie by było widziec.

jest tylko na głownej stronie forum BB, ale tam są wszystkie osoby obbecne na cąlym forum. No i obok nicku jest świtełko jak ktoś obecny

Kilolek nie da rady zrobic na naszym podforum takie cos jak na 1 stronie bb?? Pytalam juz Kasiuli ale napisala mi to sao co ty???? Plisssssssssssss w Tobie nadzieja;-)

reklama
witam się z rana, strasznie niewyspana, nie lubię spać bez Połowicy, ja juz dzisjaj zaliczyłam spacer z małą i psem, ooooo mały buntownik się odzywa,
miłego dnia :-)

banana, udanych zakupów, nie wiem czy w uk była ta reklama ikei, ale wiesz, jak miejsca w aucie nie będzie, to dach zostaje ;-) od tej zewnętrznej strony ;-);-);-)

Witajcie ,
ja załtwiłam sie wczoraj na amen ... jak nastka. Dzis cierpie , zla maz wyrozumiały zrobil snadanko , kawke. teraz wzial małego na spacer co sobie poodpoczywam :)
American Pie jest tak glupi , ale tak fajny , ze uwilbiam go ogladac. Pierwsze 3 czesci super , ale im dalej w las tym gorzej. Najlepszy z towarzystwa jest Tatus ,ktoregos z tych chlopakow. Taki na czasie zawsze:;)

Witajcie ,
ja załtwiłam sie wczoraj na amen ... jak nastka. Dzis cierpie , zla maz wyrozumiały zrobil snadanko , kawke. teraz wzial małego na spacer co sobie poodpoczywam :)
American Pie jest tak glupi , ale tak fajny , ze uwilbiam go ogladac. Pierwsze 3 czesci super , ale im dalej w las tym gorzej. Najlepszy z towarzystwa jest Tatus ,ktoregos z tych chlopakow. Taki na czasie zawsze:;)

Dokładnie :-D:-D

Ja też witam się z rana. Hehe, już po imprezce. Siedzieliśmy do 5 rano ;))) Kilolku, niani żadnej nie miałam rano ale spoko, ja daje rade :-)
Lotka ja równiez składam życzenia z okazji rocznicy...
Martolinka, jestem z Tobą... Ja na szczęście po wczorajszych kilku drinkach czuje się dobrze ale wiem jaki czasem to ból... :))))

Drinkow wypiłam niewiele , ale piwo wczesniej na grillu mnie zalatwiło. :) jeszcze leze w lozku , ale juz doszlam do siebie. O kurcze wiecie co nie pamietam kiedy ostatnio do tej godziny sobie leniuchowałam. W domu cisza , tylko mruczenie kotow słysze:)

reklama
to jest dobry patent na uciszanie krzyczacych maluchow. Maly jak zaczyna "kwiczec" to ja za nim i tak sobie kwiczymy razem :) po czym nudzi mu sie i jest juz slodkie "agu gu"

Koniec sielanki pora sie ruszyc:) zycze Wam milego dnia :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry