Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dziekuje . Dzis maz sobie uzywa . ;-)a może owulacje masz??? czy to co innego??? bidactwo....to poleż sobie i odezwij się wieczorkiem jak przejdzie ból...
chyba to ... caly dzien sie mecze ... i do tego cos mnie bierze bo wsyztskie miesnie osłabione głowa pęka ... mam na sobie gruby dres ale i tak mi zimno wiec zmykam pod koc ehKasia ja jak jajeczkuję to też mnie jajnik boli dlatego wiem zawsze gdzie te moje jajeczko jest hehehe Może to to?
ja bardzo chętniewłaśnie mojemu przed chwilą mówiłam że napiłabym się jakiegoś dobrego drinka a on mi redsa z lodówki wyciągnął ,lepszy rydz niż nic ;-)
dziunka wysłałam Ci dzisiaj priorytetem więc mam nadzieje że na jutro dojdzie :-)
martolinka gratuluje podejścia do męża , hahaha na moim jednak by się nie sprawdziło , on by mi po prostu zjadł jakbym mu coś takiego podała ale potem by powiedział żeby nie gotować takich dań ;-)