• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

ale ciszaaaaaaaaaaa ;D śpicie czy co?
Ja już idę tulić się do podusi ;p Miłego weekendu dziewczynki!
Ps. moje dziecko pod wieczór ze zmęczenia takiego szaleju dostało, ze nawet nie chciał mleka wypić na kolację bo nie miał czasu ;P Szalał z tatą! W koncu zgasiłam światło, połozyłam się z nim na łóżku i odleciał w 10 minutek. Mąż przyniósł nową butlę i zjedliśmy ze smakiem mleczko na spiocha, aż za mało było.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie wieczorowo :) wlasnie mam talent obejrzałam i musze wam powiedziec ze jakas wrazliwa sie zrobiłam ... chodzi mi o chłopca co tańczył hip hop i potem sie rozpłakał i jego mama tez i ja z nimi :( eh ... jakas taka czuła sie zrobiłam ;P i Pawcia se wyobraziłam :) hehehe planuje zapisac na tańce towarzyskie choc maz mowi stanowczo NIE ;] sam tańczył 7 lat i mowił ze nie chce syna na to pisac hehehe ah te dzieciaczki :)))))

Dziewczyny własnie ogladam zdjecia z wakacji i wpadłam na foty z porannymi minami Marcela. Juz o nich zapomniala a teraz pękam ze smiechu jak sobie przypome ta sytuacje. Młody małpuje miny po moim zabawnym bracie :-D :-D :-D

Iiiiiiiiii jeszcze takie cuś udało mi sie uwiecznić - jak mieli jęzorkiem hehehehe

Ostatnia edycja:
Witam sie ;-) Dzis sie nie wyspalam, N chrapał, mała co chwile sie budzila eh. Zapisałam sie do tych aktywnych mam, utworzyłam grupe, moze uda sie kogos znalesc i z mojego miasteczka-było by fajnie ;-) Milego dnia dziewczyny

Gratulacje, teraz sie posypia, nam wyszedl drugi kilka dni pozniej i teraz mam malego kroliczka w domu (dwie dolne jedynki:)

No to się właśnie sypią :-D U góry, lewa jedynka - mamy białą krechę (wczoraj była tylko mała kropka - zresztą od urodzenia) i czuć paluchem że zaraz się przebije, no i jedynka lewa dolna tak samo:-)

Witajcie babeczki!
Pewnie o mnie i Alanku juz zapomnialyscie...
Mialam ponad miesiac awarie komputera az w koncu sprawilismy sobie nowy i jestem. No i od 23lipca wrocilam do pracy, a tydzien temu ja zmienilam i w ogole duzo u nas sie dzieje.
Ktoregos dnia zajrze na dluzej i poczytam co u Was :)
No i musze kasiuli wybrac zdjecia i wyslac bo nie dalam...
Pozdrowionka :)))

Nie zapomniałyśmy, nie, nie, jeszcze niedawno o rosołku wspominałyśmy :-D

witam sie wieczorowo :) wlasnie mam talent obejrzałam i musze wam powiedziec ze jakas wrazliwa sie zrobiłam ... chodzi mi o chłopca co tańczył hip hop i potem sie rozpłakał i jego mama tez i ja z nimi :( eh ... jakas taka czuła sie zrobiłam ;P i Pawcia se wyobraziłam :) hehehe planuje zapisac na tańce towarzyskie choc maz mowi stanowczo NIE ;] sam tańczył 7 lat i mowił ze nie chce syna na to pisac hehehe ah te dzieciaczki :)))))

Spoko, ja też płakałam jak bóbr:zawstydzona/y:

Dziewczyny własnie ogladam zdjecia z wakacji i wpadłam na foty z porannymi minami Marcela. Juz o nich zapomniala a teraz pękam ze smiechu jak sobie przypome ta sytuacje. Młody małpuje miny po moim zabawnym bracie :-D :-D :-D

Iiiiiiiiii jeszcze takie cuś udało mi sie uwiecznić - jak mieli jęzorkiem hehehehe

Słodziak, trzecia fotka śliczna!
My mamy też ale nie mogę wgrać:baffled: Ktoś wie czemu?
EDIT: Udało się!
Zobacz załącznik 282955

Z basenem standardowo stchórzyłam, ale bardziej ze względu na okres, już umówiłam się na przyszłą sobotę:-)
O 14-tej jadę sobie zrobić włoski i zgrać sobie zdjęcia z wesela! Jupi:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry