• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka Wam też gratulacje zębola tak jak Pathance ;) i zazdroszczę!!! U nas tylko sni mi się ze mamy ząbka, codziennie zaglądam nic. Górne wyszły nam jakieś ponad msc temu. Między dolnymi i górnymi mieliśmy 3 msc różnicy w czasie więc poczekam sobie ;/
A wogóle nie przywitałam się, hejka!!!
Mały wstał nam po 5, chyba obudziłam go na dobre wkładając do łóżeczka bo tel mi się rozładował a musiałam iść do męża żeby przygotował kasze dla małego w nocy. I tak z tatusiem bawiliśmy się do 7. Potem tatuś do pracy ;/ a mamusia z Synkiem od 7-9 spała :)
Musze Wam powiedzieć ze wycwaniłam się od jakiegoś miesiąca, ja spię z małym w jednym pokoju a mąż w gościnnym, tak więc od kiedy spię z małym a mały się mega kręci po łóżku tak ze wyjść z niego nie mogę bo boję się ze spadnie, dzwonię do męża dwa razy ok 1 i 5 w nocy po mleko ;p i tatuś przygotowuje mleko z kaszką i nam przynosi. Tym samym wogóle nie wstaję hehehehehe Cwaniara ze mnie!
Miłego dnia dziewczynki!

Witajcie babeczki!
Pewnie o mnie i Alanku juz zapomnialyscie...
Mialam ponad miesiac awarie komputera az w koncu sprawilismy sobie nowy i jestem. No i od 23lipca wrocilam do pracy, a tydzien temu ja zmienilam i w ogole duzo u nas sie dzieje.
Ktoregos dnia zajrze na dluzej i poczytam co u Was :)
No i musze kasiuli wybrac zdjecia i wyslac bo nie dalam...
Pozdrowionka :)))

No witaj witaj ;-) Zagladaj czesciej i koniecznie pisz co u Was.

Ja mam nadzieje ze Oliwier wda się w rodziców i w końcu pokocha zakupy ;D bo my oboje 24h na dobę na zakupach kochamy spędzać ;D

Oj, to moja mala (podobnie jak tatus) nie cierpi sklepow, no chyba ze ja zabiore na jakies stoisko dzieciece i daje zabawki zeby poogladala, hehe. Marketow nie lubi, choc kazdy ja tam zaczepia (moze dlatego? hehehe). Moj maz tez jest wrogiem zakupow, dlatego woli mnie puscic na kilka godz. z kolezanka niz isc ze mna, ja sie z tego tez ciesze, bo jemu sie nie wszystko podoba co kupuje i kiepski z niego doradca:'' we wszystkim wygladasz super, tylko juz chodzmy...'' heheh, a sam jak kupuje to nawet nie moerzy (chyba ze musi, np. spodnie). Ja z kolei uwielbiam zakupy babskie, ide do przymierzalni, mierze 10 rzeczy i kupuje jedna bo jestem mega wybredna:) hihi

MAMY ZĄBKA!!!!
PRAWA DOLNA JEDYNKA!!!
STUKA ŻE AŻ MIŁO
:-):-):-):-):-):-)

Dookoła jest sine - to normalne?

Gratulacje, teraz sie posypia, nam wyszedl drugi kilka dni pozniej i teraz mam malego kroliczka w domu (dwie dolne jedynki:)

Dziunka gratulacje dla córeczki za ząbka :)
A słyszałyście, że ma być w tym roku bardzo długa i ostra zima :(

Ja juz sie odzwyczailam od mroznej zimy, u nas zaledwie kilka stopni na minusie, a tak wiekszosc sezonu deszczowo i wietrznie, ale bez sniegu i mrozu. Po kilku latach mieszkania za granica nie wyobrazam sobie teraz temp. minus 30 itp. nawet takich cieplych ubran juz nie posiadam:)
No i w tym roku beda u nas moi rodzice, ale w przyszlym jak mala troszke podrosnie chce ja zabrac do Polski zeby chociaz na sankach mogla sie przejechac, balwana ulepic itp.

U nas sob. mija na zalatwianiu spraw, na obiad salatka gyros i bagietka czosnkowa, bo nic nam sie jakos nie chce robic... no i mala dzis mega senna a cos nie moze zasnac, rano sie wiercila i wiercila, nie mogla sobie pozycji znalezc do snu, wstala o 7, o 9 znow poszla spac i wstala o 10, a teraz oczy trze i trze, ale twardo trzyma sie pionu:) hehe dobrze, ze maz ma dzis wolne to mi pomoze jak cos:) pozdrowka dla was.

Marcel od wczoraj tez taki nijaki :baffled::baffled::baffled: Chce spać a nie może juz od 15 dwa razy próbowałam i nie może......zaraz mnie rozniesie bo jest zmierzły, no nie az tak źle bo sie bawi ale bardzo głośny i szybko sie irytuje. Wysiadam juz od tego jego biadolenia. AAAAAAAAAAAAA w ogóle jakiś beznadziejny czas od wczoraj mam :-(:-( mały tez.....

U nas bardzo wodniste i rzadkie kupy bo ząb idzie. Wcześniej miał tak z tym pierwszym a teraz ... tragedia. Jeczydupka z niego i te kupsa na dodatek ....;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry