• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ehh mam chwilę dla siebie dopiero. Byłam u fryzjera- 5h siedziałam tam .
Młody robi jakies dziwne kupy - luźne i od nich (coś mu dałam do zjedzenia) ma cała dupkę odparzoną aż bąble są . Leczę linomagiem- oby przeszło do jutra bo cała dupka czerwona.

Padam na ryjek. :(

reklama
Ehh mam chwilę dla siebie dopiero. Byłam u fryzjera- 5h siedziałam tam .
Młody robi jakies dziwne kupy - luźne i od nich (coś mu dałam do zjedzenia) ma cała dupkę odparzoną aż bąble są . Leczę linomagiem- oby przeszło do jutra bo cała dupka czerwona.

Padam na ryjek. :(

Ja na przykład osobiście chwalę sobie przeogromnie krem na odparzenia PENATEN. Moim zdaniem lepszy od sudocremu i innych. Ma on gęściejsza konsystencje i pozostaje dłuuuugo na pupci. Jedynie po tym kremie od b. dawna nie ma odparzen nawet jak luzne robił kupory a powiedziec musze ze sudokrem sie w takich momentach nie sprawdzał, juz nie wyrabialam, co chciałam sprawdzic stan tetry lub przesunełam zeby ja poprawic to juz kremu nie bylo a penaten sie na serio trzyma i jest dobry.

Mój moze caaaaaałe zakupy w foteliku przejezdzic :))))))) albo sobie oglada wszystko i ludziuff zaczepia, albo spi, czasami tez spiewa :-D kiedys przy kasie musialam go uspokajac bo kasjerki nie słyszałam. Jednym slowem mozna rzec ze dziecka nie ma, no chyba ze jest glodny lub niespodzianka w pampku. Ogólnie wielbia markety i inne miejsca publiczne, wszystko tam sie rusza i jest kolorowe, raj dla mojego madralinskiego obserwatora.

Mój dokładnie tak samo, supermarket i wozki to raj na ziemi :)))

Jeśli chodzi o pampersy na pasen to ja kupuje "DUKA" w Świecie dziecka 10szt za 6/7 zł i bardzo sobie je chwale

Ja tam sobie samotnie sącze wino nad moimi papierkami, mały dzisiaj spi na potege juz mi w polowie butli zasnal i nie dopil (a to mu sie rzadko przytrafia), o 17 zjadł 3/4 chlebka z żółtkiem i masełkiem.

Ja na przykład osobiście chwalę sobie przeogromnie krem na odparzenia PENATEN. Moim zdaniem lepszy od sudocremu i innych. Ma on gęściejsza konsystencje i pozostaje dłuuuugo na pupci. Jedynie po tym kremie od b. dawna nie ma odparzen nawet jak luzne robił kupory a powiedziec musze ze sudokrem sie w takich momentach nie sprawdzał, juz nie wyrabialam, co chciałam sprawdzic stan tetry lub przesunełam zeby ja poprawic to juz kremu nie bylo a penaten sie na serio trzyma i jest dobry.
Kuba po sudocremie ma jeszcze bardziej czerwoną pupcię dlatego używam zwykłego nivea i jest ok
a jeśli chodzi o zakupy to Kuba też lubi jeździć w wózku byle nie za długo ,jak ma dość to marudzi i wyciąga ręce i jedno z nas go bierze na ręce

Mój dokładnie tak samo, supermarket i wozki to raj na ziemi :)))

Jeśli chodzi o pampersy na pasen to ja kupuje "DUKA" w Świecie dziecka 10szt za 6/7 zł i bardzo sobie je chwale

Ja tam sobie samotnie sącze wino nad moimi papierkami, mały dzisiaj spi na potege juz mi w polowie butli zasnal i nie dopil (a to mu sie rzadko przytrafia), o 17 zjadł 3/4 chlebka z żółtkiem i masełkiem.

Ty tam głupot nie powypisuj po tym winku;-)

Cosik sudocrem się zepsuł, ja tylko go używałam u Julci, regularnie, ani razu nawet nie miała zaczerwienienia ani na pupie ani nigdzie indziej (a pulchna była baaardzo):tak: Za to na Joasię też zupełnie nie działa, a wręcz pogarsza:-( Za to dla mnie numer jeden jest Bepanthen i Sofeo też jest dobry.

Ula a Ty co, spać miałaś:-p

Czekam właśnie na niemęża, kolacyjka na stole (wow, pierwszy raz od x miesięcy , jak nie lat robię od kilku dni, regularnie kolacje mojemu A, szczęściarz:-D).
Zgrywam fotki na picassa web albums, bo komp coś zamula, czuję że lada dzień się rozsypie:baffled::crazy:

Ostatnia edycja:
Ty tam głupot nie powypisuj po tym winku;-)

Cosik sudocrem się zepsuł, ja tylko go używałam u Julci, regularnie, ani razu nawet nie miała zaczerwienienia ani na pupie ani nigdzie indziej (a pulchna była baaardzo):tak: Za to na Joasię też zupełnie nie działa, a wręcz pogarsza:-( Za to dla mnie numer jeden jest Bepanthen i Sofeo też jest dobry.

Ula a Ty co, spać miałaś:-p

Czekam właśnie na niemęża, kolacyjka na stole (wow, pierwszy raz od x miesięcy , jak nie lat robię od kilku dni, regularnie kolacje mojemu A, szczęściarz:-D).
Zgrywam fotki na picassa web albums, bo komp coś zamula, czuję że lada dzień się rozsypie:baffled::crazy:

Bo tej calej biurokracji bez wina nie idzie ugryz, a jak nazlosc mam warunki do pisania, maly ladnie spi, chlopa nie ma to musze pisac :(((

A to kiedy ślub jak nie mąż, jakas imprezka by się przydała

Co do kremow to odpukac w niemalowane ale ja nie wiem co to czerwona pupa, a uzywamy robionej masci na recepte do pupy od urodzenia pawła

reklama
Witam sie bardzo wczesnie rano. Mała sobie smacznie śpi, ja buszuje w necie i pije herbatke. Nie pada za oknem, wiec trzeba bedzie pranie wstawic, ogarnać chałupke i na spacerek. Milego dnia dziewczyny ;-) Aha jeszcze musze zadzwonic na basen, moze i my wkoncu wyskoczymy sie popluskac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry