• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ja się boję :|
Po pierwsze kończy mi się okres - nie wiem czy tampony podołają.
Po drugie - tam na basenie jest dość chłodno, boję się że mała się przeziębi. Mi zawsze tam zimno było.
Julia na pewno pójdzie, tylko nie wiem co z młodą, strach mnie obleciał.

MARTA, SANDRA co dziś robicie? Mam ochotę gdzieś wyskoczyć. No i numer telefonu zmieniłam jak coś i Waszych też nie mam :(

reklama
Dziunka na Grupie są telefony ;P

u nas zimno dzis :o :o mały wstał o 6.30 ;o i poszedl wlasnei spac ... od rana boli mi głowa :| chyba @ sie zbliza :( yh ...
jakie plany na dzis? ja chce leniuchowac moze uda mi sie wysłac meza z synkiem do tesciowej to bede miala chwile dla siebie :)

Ja się boję :|
Po pierwsze kończy mi się okres - nie wiem czy tampony podołają.
Po drugie - tam na basenie jest dość chłodno, boję się że mała się przeziębi. Mi zawsze tam zimno było.
Julia na pewno pójdzie, tylko nie wiem co z młodą, strach mnie obleciał.

MARTA, SANDRA co dziś robicie? Mam ochotę gdzieś wyskoczyć. No i numer telefonu zmieniłam jak coś i Waszych też nie mam :(

ja tam jestem jak najbardziej za jakims spotkankiem tylko musimy sie umowic na jakis dzien, mi najbardziej pasuje piątek bo koncze najwczesniej :))

co do basenu proponuje na początek Joasi 20 min gora 30 min i pamietaj zeby porzadnie wysuszyc i odczekac z dobre 30 min po basenie w ubraniu

dziewczyny sereg grani, tez z kawalkami moge z czystym sumieniem dawac dziecku????????? bo on go uwielbia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry