mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Witam kobietki
Chciałam tylko dać znać ze zyjemy
Ja wróciłam do pracy, Sonia na dobre zaaklimatyzowała sie w żłobku który po prostu uwielbia
. Ponieważ jednak w pracy nei chcą mi iść na rękę w sprawię czasu końca pracy podczas neiobecności Ł, ściągam z końcem października moją Madzię (wraz z córeczką) do opieki nad Sonia...
Och, dziesiątki tematów mi przychodzą do głowy ale padam na pysk ostatnimi czasy... - Ł od 5dni już nie ma a wraca dopiero za 4 tyg....
Sonia ma już 2 ząbki a kolejne w drodze co widać po zachowaniu i stale podwyższonej temperatrze.
Od jakiegoś czasu też raczkuje (powolutku jeszcze) do przodu, wstaje i trzymana za ręce sama robi kroki :-)
No i wyciągneła sie troszke
Chciałam tylko dać znać ze zyjemy
Ja wróciłam do pracy, Sonia na dobre zaaklimatyzowała sie w żłobku który po prostu uwielbia
. Ponieważ jednak w pracy nei chcą mi iść na rękę w sprawię czasu końca pracy podczas neiobecności Ł, ściągam z końcem października moją Madzię (wraz z córeczką) do opieki nad Sonia...Och, dziesiątki tematów mi przychodzą do głowy ale padam na pysk ostatnimi czasy... - Ł od 5dni już nie ma a wraca dopiero za 4 tyg....

Sonia ma już 2 ząbki a kolejne w drodze co widać po zachowaniu i stale podwyższonej temperatrze.
Od jakiegoś czasu też raczkuje (powolutku jeszcze) do przodu, wstaje i trzymana za ręce sama robi kroki :-)
No i wyciągneła sie troszke