• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ale mnie nie było ;D
Dopiero dziś włączyłam laptopa......;/
A wczoraj uśpiliśmy małego (tak teraz usypiamy razem, kładziemy się wszyscy do łóżka ;D) miałam znowu przyjść do męża ale wybrałam sen. BB też ostatnio przegrywa z Polsatem Cyfrowym ;D
Byłam na grzybach już, wróciłam i mały sam zasną babci ;D Kochane dziecko spi od 13 więc spadam stąd się ogarnąć bo pewnie zaraz wstanie. A ja sama nie wiem czy się ogarniać czy odpocząć ;/

Ja dziś na na obiado-kolację robię krewetki z czosnkiem i pietruszką z mleczkiem kokosowym ze strony pascal po prostu gotuj miałam przepis. Sprawdzone, pyszne z bułeczkami z czosnkiem zapiekane:
Kurczę nie ma tej strony a ja nie wiem gdzie podrukowane przepisy mam ;/

EDIT..OK JUŻ MAM.
NIE WIECIE CZASEM CO SIĘ STAŁO ZE STRONĄ WWW.POPROSTUGOTUJ.ONET.PL?

Ostatnia edycja:
reklama
Moj tez posprzata, ugotuje (jest kucharzem:), pobawi sie z mala, przewinie, wykapie, tylko ze musze go o wszystko poprosic:)
No i nie uspi, bo nie ma balonikow z mlekiem jak mama:)

Co dzis gotujecie? Chwalic sie, bo weny mi brak:)

mój to też posprzata,ugotuje,pobawi się..nawet pranie wywiesi...niestety posprząta nie tak jak bym chciała...wg niego sięczepiam...ugotować ugotuje dobrze nawet...zabawa z Igorkiem no róznie bywa ..wygłupy mu lepiej wychodzą niz mamusihaha...codo wywieszania...matko litości...to tylko wisi na sznurku...zawsze musze poprawiac bo schło by 100 lat i zgniło na suszarce...ponarzekałam sobie co :D:D:D

dziś na obiad D jak wróc ma robić fasolkę po bretońsku...więc do tego czasu opycham się kanapkami...dla Igorka dzis słoiczek

Wróciłam ze szpitala: rana zagojona, opatrunek mam zdjac w poniedzialek i smarowac mascia. Do kontroli za 2-3 tyg.Huuurrrraaaa U mnie dzis kurczak z ryżem i sos chiński. Dla małej krupnik. Nic mi sie nie chce buuuu

wprawdzie nie narzekam ale niech sie zglosi kobita ktorej maz/partner powiedzial chociaz raz: ja sie zajme malym/mala a ty idz sobie cos zrobic:)

no jest ktos? bo ja jeszcze nic takiego nie uslyszalam, tylko zawsze prosze, o ja glupia:/
hahaha, ja mam, dosc czesto, teraz w niedziele sie zglosil na ochotnika. ja chce jechac na car boot i on chcial ze mna, ale z nim nic nie kupie, bo on tak goni od stoiska do stoiska. powiedzialam,ze jade z siostra, to sie zaoferowal,ze z mala posiedzi, zebym nie musiala jej ciagac ze soba. gotowac tez gotuje super, sprzata lepiej ode mnie i lubi prasowac (!), ja nienawidze.

wczoraj tez kiepski dzien, poszlam z moimi laskami na kawe i po pol godz przypomnialam sobie,ze zostawilam wlaczony podgrzewacz do butelek i popedzilam do domu.amelka zostala.wrocilam po 25 min,bo korki straszne, a ona cala zaplakana,nie dala sie uspokoic nawet swojemu ulubionemu kelnerowi, i jak usiadlysmy to zaraz na mnie cala kawe wylala, na szczescie zimna :/

u nas zimnooooo i wieeeeeje strasznie, ale z rana spacer po miescie 3h zaliczony, mala spi, mialam spac razem z nia,bo pol nocy nie moglam zasnac, a potem gwiazda w nocy wstala jak zwykle cwiczyc wstawanie i gadanie :(,a o 7 pobudka. juz zasypialam, gdy telefon mnie obudzil, dobrze,ze amelka juz zdazyla zasnac. teraz grzeje sie goraca herbata.

Katrenki Martolinka ... :|

ja tez musze prosic a co do czego i tak nigdzie nie ide ale... dzis ide na Siłownie !! :D:D wlasnie dzowbila do mnie kolezanka :D:D od 17 do 22 haha :D i tatus bedzie musial zostac z synkiem :)
Tez pomyślałam o Martolince hihihihi tzn. o jej mezu :)))
Wróciłam ze szpitala: rana zagojona, opatrunek mam zdjac w poniedzialek i smarowac mascia. Do kontroli za 2-3 tyg.Huuurrrraaaa U mnie dzis kurczak z ryżem i sos chiński. Dla małej krupnik. Nic mi sie nie chce buuuu

to super!!!

Ale małej fajnie ida zęby

Ja dziś na na obiado-kolację robię krewetki z czosnkiem i pietruszką z mleczkiem kokosowym ze strony pascal po prostu gotuj (...)

ja dzis mam zupe brokulowa mniammmmmmmmmmmmmm:-)

(...)dziś na obiad D jak wróc ma robić fasolkę po bretońsku...więc do tego czasu opycham się kanapkami...dla Igorka dzis słoiczek

(...)a ja dzis na obiadek kurczaka i nadziewane papryczki z ryzem... a na jutro juz sie pieczen marynuje :) jammiii....

(...) U mnie dzis kurczak z ryżem i sos chiński. Dla małej krupnik. Nic mi sie nie chce buuuu

O jeju, wracam na bb a tu takie pomysly, slinka az cieknie, pichcicie laseczki, pichcicie:) Niestety, moj nie lubi krewetek choc ja bym zjadla, ale Klaudzia przypomniala mi o papryce nadziewanej, zupelnie zapomnialam i chyba niedlugo zrobie.
U nas w koncu byly na szybko: puree z ziemniakow, paluszki rybne, marchewka z groszkiem dla mnie i kiszony dla R:) oj, ze tez tu wczesniej nie zajrzalam hehe.
Acha, fasolke po bretonsku tez bym zjadla, tylko ostatnio mialam jakies wzdecia i sie boje:)

reklama

Super, cieszę się!

No w końcu udało mi się podłączyć kompa! HURRA!!! :D

Mamy tylko problem z podłączeniem anteny do tv, nie możemy złapać sygnału :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry