• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

cześć dziewczyny :) mamy już 8 ząbków :)))
Olaf troszkę chorował w tamtym tygodniu, ale to pewnie przez zęby, bo na raz dwa wyszły!

Jesień zawitała chyba na dobre :( czas się przyzwyczaić!
Mnie brzuch rośnie i coraz wolniejsza się robię, ale ganiam za Olafem i w sumie przytyłam dopiero 4,5 kg a to już 21 tydz. W czwratek mam usg połówkowe i nie mogę się doczekać.

pochwal sie co tam na polowkowym wyjdzie:-)ale czas leci juz polowka za Toba:-)

reklama
Ilona dalej nie moge :( bosh ... parodia ;P
Dziunka GRATULACJE ząbka :)
Gosia czekoladowe kropelki hahaha zadnej masy plastycznej :) sam krem :) a tort w kształcie... no wlasnie mam kilka typów jeszczenie podjełam decyzji :)
Cleo GRATULACJE dwójki ;) no i moj strajk znów zadziałał !! i tak jak ty nie robilam nic co dotyczy meza :) i mezuś teraz grzeczniutki ;] w sumie jak mowi ze nic nie robisz to usiadz i nic nie rob :D bo po co masz cos robic :D przynajmniej zarzuty beda prawdziwe :D
Agrafka Alicji 100 lat

a ja wlasnie wrócilam z MOPRu składałam papiery ! bosh !!! 3h w kolejce .... ludzie okropni ... idzie baba z pustymi wnioskami i blokuje kolejkę przez 50 minut !! :| ale to nic.... przede mna byla para on ponad 30 lat ona przed 30 <tak na oko ;-) > ... stali w kolejce ... a małe dziecko <wnioskkuje z 2-3 miesiace> w SAMOCHODZIE spało se !! samochod na drugiej stronie ulicy ... a oni obydwoje w kolejce... co jakis czas chodzili patrzec czy dziecko sie zbudziło ... jak sie zbudziło jedno szło usypiało i przychodziło !!! co do czego baba sama musiala stac w kolejce wiec tatus mogl spokojnie z dzieckiem :| BOSHE !!! niektórzy ludzie nie powinni miec dzieci jak zero odpowiedzialnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh lece po syna ;-) bo został u babci ale jak wyjezdzalam babcia powiedziala ze wlasnie zasnał wiec na chwile do domu i lece po moje szczescie Kochane .... :) miłego dnia i do wieczora :)

(...) Mnie brzuch rośnie i coraz wolniejsza się robię, ale ganiam za Olafem i w sumie przytyłam dopiero 4,5 kg a to już 21 tydz. W czwratek mam usg połówkowe i nie mogę się doczekać.

Dobrze, ze wszystko u was dobrze:) Szok jak ten czas leci, dopiero pisalas o ciazy a tu juz polowa za toba... pewnie dlatego, ze Olaf pochlania caly twoj czas, nawet sie nie obejrzysz jak bedzie mial... no wlasnie, skad wiesz ze braciszka?

Dziunka - gratulacje zabka:)
Agrafka - wszystkiego naj dla Alicji:)

Ula - jesli pokoik bedzie malutki, to jak bym zrezygnowala z fototapety i zrobila minimum, tzn. ladnie pomalowane sciany na jasny kolor (zeby powiekszyc wnetrze), ewentualnie polaczenie dwoch cieplych kolorow, na sciane i tak dojda jakies poleczki, moze obrazek wiec naklejki to juz bedzie za duzo, chyba ze kilka dla picu:) ja przynajmniej nie lubie jak jest tak nabadziane. Patrzac na zdjecia Etny - paski raczej dla starszego, jakos nie pasuja mi dla takiego szkraba, ale te kolka biale to calkiem ciekawy pomysl, fajnie sie komponuja z tymi poleczkami:) ja tez ogladalam kiedys stronki fajne, jak znajde to wstawie linki.

My sie wlasnie usypiamy, u nas tez dzis szaro i pada, tel. w naprawie (bo mala zepsula), jutro mam do odbioru, nie ma wiec nawet jak do kogos zadzwonic sie umowic na kawe:)
Wczoraj bylysmy na rocznym bilansie w szpitalu, w koncu dostalysmy wypis i nie musimy juz tam jezdzic taki kawal na kontrole. Tak w skrocie: mala wazy juz 8,900 kg, rozwija sie super jak na wczesniaka z jej tyg., pani ja mega wychwalila, mozemy tez po malu odstawiac zelazo, zmniejszyc dawke witamin o polowe i dawac juz normalne dawki, no i poradzono mi odstawic nocne karmienia jak najszybciej, a zostawic dzienne poki co, wiecej napisze na watku cycowym, bo nie kazdy jest zainteresowany:)
Zaraz was nadrobie na innyc watkach.
Buziaki.

Edit: Ula - moze cos takiego:
http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,93227,6942456,Bezpieczny_pokoj_dla_dziecka.html

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczęta za posty o naszym pokoiku dla małego. Macie tyle weny ze chyba wirtualnie mi go zrobicie.
Tak naprawdę chyba jak zrobią podłogę, ściany wstawię zdjęcie a Wy pokombinujecie i popodpowiadacie ;D
Rzeczywiście fototapeta na jedyną scianę całą byłaby błędem, chociaż sama nie wiem czy np. taka:
TAPETA DLA DZIECI 3D PODWODNA PRZYGODA !!! (1233570523) - Aukcje internetowe Allegro
nie poszerzyłaby wnętrza?
Drugi dylemat sypialnia buehehehehehehehe. Ja kocham wnętrza pięknie urządzone ale po pierwsze nie mam sama gustu a po drugie jestem taaaka niezdecydowana, że hej. Narazie tyle czasu kopiowałam zdjęcia więc może potem coś pomajstruję bo za dużo czasu mi to zabrało. Mały usnął znowu sam ;P o 11.30 i śpi do teraz (tak jak wczoraj bedzie 3h) a ja miałam usnąć z nim ale a to na kompie siedziałam, a to poszłam piec uruchomić, a to zjeść (ostatnio z lenistwa się strasznie zaniedbuję). Z tego wszystkiego zapomniałam tv włączyć ;/
Jeżeli chodzi o męza to ja muszę się zmienić, bo on taki dobry dla mnie (leń ale dobry ;p, nic z własnej inicjatywy nie zrobi) a ja swoim zachowaniem przechodzę samą siebie. Chyba dlatego ze mieszkanie z rodzicami i oddzielne spanie, mało intymności tak na mnie działa.
Miłego dziewczynki ;D

Sandra ja jak na razie po praktyce w podstawowce , gim, lo mam jedna metode- jak chce cos powiedzic a jest za glosno to wtedy milcze :) jak tylko sie spostrzega to sami sie uciszaja. Ot , takie wnioski praktykanta po 2 miesiasach praktyki. Jak sie to ma do rzeczywistosci- zobaczymy :P

skutkuje ta metoda:-) tylko niekiedy trzeba dłuuuuuuuuuuuugo czekać, aż zajarzą;-)

A ja czasami nie wiem jak się nazywa: szkoła, dzieci, kąpanko, spanko (dzieci), sprzątanko i .... przygotować się do lekcji....i już 22 albo i później

tak więc pozdrawiam:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie ja coś nie mogę nadrobić Was po chorobie w domu stos prania, prasowania, mycia, szorowania na mnie czekał, ale od jutra juz wracam.
Odp. tyle co zdążyłam przeczytać

DZIUBASEK napisz jak po połókowym i pochwal nam się brzusiem.

DZIUNKA zębolinka pierwsza uzupełnia braki ekspresowo tak jak Jasiek :)

CLEO masz racje strajk na całego zobaczymy jak szybko się zorientuje ile to się w domu robi w ciągu dnia. Ach Ci faceci brrrr

KASIULA oj wystałaś się grunt, że załatwione. A Ci rodzice katastrofa matko jak można byc tak nieodpowiedzialnym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry