• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ja sidze i się lenie kurde ta pogoda mnie dobija jakaś deprecha mnie łapie. Mam tyle roboty powinnam posprzątać nie wsominając juz o tym że powinnam przerobić cały materiał z dwóch przedmiotów z zeszłego roku. Bo jednak dużo przez ten rok zapomniałam nie mówiąc juz o tym że umiejetności i obycie zdobyte na praktykach poszły w las:-( nie wiem czy sobie teraz poradzę:-(

reklama
skutkuje ta metoda:-) tylko niekiedy trzeba dłuuuuuuuuuuuugo czekać, aż zajarzą;-)

A ja czasami nie wiem jak się nazywa: szkoła, dzieci, kąpanko, spanko (dzieci), sprzątanko i .... przygotować się do lekcji....i już 22 albo i później

tak więc pozdrawiam:happy2:

Ooo, nawet nie wiedziałam że Ty też nauczycielka :)

ZEPSUŁA MI SIĘ PRALKA. NIC TYLKO IŚĆ SIĘ ZABIĆ. Nie stać mnie na nową buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............................

ilonka glosik oddalam

my za swoje tez dziekujemu

uciekamy do mojej mamy wiec bedziemy jutro wieczorkiem

maz w trasie, a w srody i tak moja mama ma pawelka wiec juz sie zwijamy na pogaduchy :)))

Ja własnie wróciłam z 5 minutowego spacerku. "Godzina" ubierania a osiołek nie dał się wsadzić ani w mega wypasiony rowerek ;/ ani w wózek, a ja nie mam siły nosić 10,5kg z uniruchomioną nogą....no szlak mnie trafia....próbowałam na siłę wsadzić ale się popłakał więc uległam i wróciłam do domku. Miałam ochotę tak krzyczeć ze złości ale co mi by to dało...... eh ;/

Gratuluje kolejnych ząbków :tak:
Zjadłam sobie właśnie obiadek, młody śpi:tak:
a Wy co porabiacie w ten deszczowy dzień?

Martolinka ja to dzis dzien w urzedzie i u tesciowej :D pozne polołudnie ogarnełam chate i smażę teraz kotlety :D

a ja brzydko poprosze o zdjecia dla siostry<autor:Karolina> i jej gwiazdy !! :D
musimy sie wspierac w sumie nagród 1 planowych jest 10 :D wiec wiecie ;-) w kupie siła :D
http://www.bebiko.com.pl/home/Konku...am-gdy/Galeria-konkursowa/Zobacz?PhotoID=4668

Ostatnia edycja:
(...) ZEPSUŁA MI SIĘ PRALKA. NIC TYLKO IŚĆ SIĘ ZABIĆ. Nie stać mnie na nową buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............................

Oj, nie zabijaj sie! Moze da sie naprawic?

Ja własnie wróciłam z 5 minutowego spacerku. "Godzina" ubierania.....(...)

Czasem tak bywa, u nas kiedys (po powrocie z wakacji w Polsce i rozpieszczaniu przez wujkow) byl taki problem, w ogole nie chciala w wozku jezdzic, nosilam pod wozkiem nosidlo i jak sie rozkrzyczala nioslam w nosidle a wozek prowadzilam pusty. Byl tez czas, ze tylko na plac zabaw moglam chodzic, bo tam nie siedziala w wozku, cale szczescie krotko to trwalo i teraz jezdzi spokojnie, o ile nie jest glodna czy niewyspana, no i nie cierpi zakupow w sklepie:)

na poprzednim usg było widać :)

Uhu, czyli drugi synalek:) Bedziesz miala wszystkie rzeczy po Olafie, nie musisz prawie nie kupowac no i Olaf bedzie mial niedlugo braciszka do zabawy samochodami:) Super. A masz juz wybrane imie?

dziewczyny głosiki oddane :tak::tak::tak: , najgorsze że w mozilla mi się nie otwierały te fotki u musiałam przeglądarke zmienic :szok: , więc chyba najwyższy czas pomyśleć o nowej przeglądarce bo ta coś się ostatnio psuje , a wy jakich używacie??

u mnie od piątku pogoda jest super , co prawda jest zimno (max 12 stopni) ale słoneczko świeci aż miło :-)
wczoraj udało mi się kupić roletę na okno z 90% rabatem :szok::szok::szok: no i w końcu mam "podglądacza" z głowy :-):-):-)
ide sobie podgrzać kukurydze i może coś oglądne ;-)

A mój sąsiad z góry właśnie wziął się za wiercenie...

Generalnie jestem bardzo tolerancyjna jeśli chodzi o różne remonty, bo sami urządziliśmy sąsiadom 3-miesięczną masakrę, ale po 20 nikt już u nas nie wiercił ani nie walił młotem.... Mi tam rybka, ale jak mi dzidka wystraszy, wrrr....

reklama
A mój sąsiad z góry właśnie wziął się za wiercenie...

Generalnie jestem bardzo tolerancyjna jeśli chodzi o różne remonty, bo sami urządziliśmy sąsiadom 3-miesięczną masakrę, ale po 20 nikt już u nas nie wiercił ani nie walił młotem.... Mi tam rybka, ale jak mi dzidka wystraszy, wrrr....

ooo agrafka chyba mieszkamy w tym samym bloku;) u mnie tez sie ktos wzial za wiercenie wrrrrr:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry