• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

2x dodalas to samo foto? u mnie przynajmniej tak widac... usun moze to co ma mniej klikniec.... bo tak to mniejsze szanse jak sie fotka powiela.... oczywiscie kliknelam ;) pozdrawiam!

Dziekuje za glos. Rzeczywiście dodałam 3 zdjecia, bo wysłałam 1 zdjecie i nie dostałam potwierdzenia ze zostało zgloszone do konkursu i dlatego tak wyszło. Nie moge usunać raczej. Mozna glosowac na kazde z nich ;-)

reklama
ojej :(((
i poszlas do niej drugi raz? no i kiedy w koncu sie odcielas

biedna jestes, teraz sie wyprowadzilas od ojca to tez cie pewnie duzo kosztowalo

dzisiaj zaczelo sie glosowanie i pewnie sie nie spodziewali takiego ruchu

laski macie jakies sprawdzone sposoby domowe na bol gardla, ja tydzien po antybiotyku i anginie, a po pracy juz mnie strasznie znowu gardlo boli

Eee tam, znowu biedna :D ja to twarda sztuka jestem, mało co mnie rusza ;) Z mamą mam wyśmienity kontakt, wiem że dla mnie chciała jak najlepiej i doskonale ją rozumiem.

Co do gardła to mi pomogło usunięcie migdałów po setnej aniginie...

Ach zapomniałam: Aśka ma trzeciego ząbka :D

HELENKO ale z ciebie laska, szok :O

Ostatnia edycja:
witam sie i ja:-) u nas dzis znowu ma lac masakra...Kacper ciagle kaszle i pociaga nosem:-(

zrobilam liste co do jedzenia na urodziny robic eh .. bedzie troche roboty ;)

pozatym ide kanapke zrobic bo cos zglodnialam a mam pyszna szyneczke wędzona przez moja babcie mmmmmmm :D
Kasia pochwal sie co zamierzasz robic na urodzinki??juz wiesz jakie ozdoby bedziesz miec na torcie??
Kilolek pokoje mam na poddaszu, takie mniejsze klitki będą. U Olinka jedna prosta od której odchodzić będzie skos, tak naprawdę bez sufitu. Oglądam jeszcze i się wkurzam ze taka mało....jestem ;/

Ula moze naklejki beda najlepsze??ja tez chyba zdecyduje sie na naklejki bo mam w obu dzieciecych pokojach skosy i fototapeta nie wejdzie w calosci.

Dziunka gratuluję ząbeczka :-) u Igorka się własnie przebiła górna dwójka...razem ma już 6 :-)

u mnie totalne znp..kłotnie z D po czym rano liścik z przeprosinami...niech się wypcha...wczoraj stwierdził ze siedze na dupie i nic nie robie...to teraz naprawde nic nie bede robila...bedzie łaził w brudnych majtach i ***** mnie to od dziś interesuje...
Igoek rozpakował mi chusteczki i drze na podłodze...ma zabawe a ja sprzątanie...ale jemu wolno ;-)

Dzieńdoberek.

Ja miałam dziś w nocy mega ból głowy, myślałam że mi czoło ekslopduje, wkońcu o 3.00 wzięłam Paracetamol, ale tylko trochę pomógł. Uff...

U mnie Alusiak śpi obchodząc dziś 10 miesiecy, a na dworze pada :(

u mnie totalne znp..kłotnie z D po czym rano liścik z przeprosinami...niech się wypcha...wczoraj stwierdził ze siedze na dupie i nic nie robie...to teraz naprawde nic nie bede robila...bedzie łaził w brudnych majtach i ***** mnie to od dziś interesuje...
Igoek rozpakował mi chusteczki i drze na podłodze...ma zabawe a ja sprzątanie...ale jemu wolno ;-)

Cleo może miał gorszy dzień, ale to go nie usprawiedliwia. Może masz rację przez parę dni naprawdę nic nie rób (czego nie musisz dla siebie i Igora) i niech się D zorientuje co to znaczy nic nie robić.

Co do chusteczek - u mnie paklanki po całym pokoju rozwleczone :).

Dzieńdoberek.

Ja miałam dziś w nocy mega ból głowy, myślałam że mi czoło ekslopduje, wkońcu o 3.00 wzięłam Paracetamol, ale tylko trochę pomógł. Uff...

U mnie Alusiak śpi obchodząc dziś 10 miesiecy, a na dworze pada :(

Cleo może miał gorszy dzień, ale to go nie usprawiedliwia. Może masz rację przez parę dni naprawdę nic nie rób (czego nie musisz dla siebie i Igora) i niech się D zorientuje co to znaczy nic nie robić.

Co do chusteczek - u mnie paklanki po całym pokoju rozwleczone :).

Najlepszego dla Alicji:-)
Nam 11 miesięcy minęło w sobotę i zapomniałam przez te nerwy i całą resztę ....:-(

Dziunka gratuluję ząbeczka :-) u Igorka się własnie przebiła górna dwójka...razem ma już 6 :-)

A co z tym Waszym wyjazdem? I gratuluję ząbka :)

Agrafko wszystkiego najlepszego dla Alusi :)

Moja dziecię za to przestało pożerać gazety a za to porywa je na małe kawałeczki po uprzednim obejrzeniu dokładnie każdej strony :D

reklama
cześć dziewczyny :) mamy już 8 ząbków :)))
Olaf troszkę chorował w tamtym tygodniu, ale to pewnie przez zęby, bo na raz dwa wyszły!

Jesień zawitała chyba na dobre :( czas się przyzwyczaić!
Mnie brzuch rośnie i coraz wolniejsza się robię, ale ganiam za Olafem i w sumie przytyłam dopiero 4,5 kg a to już 21 tydz. W czwratek mam usg połówkowe i nie mogę się doczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry