reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Kasiula trzymam kciuki aby udało się z dofinansowaniem!!!

Kilolku biedulko, tak bardzo chciałabym Ci pomóc , abyś odpocząć mogła... :( a może Ty za miękka jesteś dla męża?

Banana ale cudo! wow! a ta koleżanka to Ci się udała z tymi grzybami :D

Aga4444 jak zobaczyłam Twój suwaczek to myslałam że trzecie dziecko urodziłaś a ja nic na ten temat nie wiem :D

Anawawka witamy i zapraszamy również na inne wątki :)

Byłam wczoraj u Marty, Antek zasuwa na nóżkach jak szalony, mojej to powoli idzie. W niektóre dni tylko na nóżkach po parę kroczków, a w inne wcale. A Antek dopiero co się nauczył i ćwiczy zapamiętale. Wytrwały chłopak z niego :)
Marta a kota znalazłaś? hahahahah :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy anawawka:tak:
Witajcie cioteczki!!!! ale miałam wczoraj dZień- widzę , ze nie ja jedna. Przyjechala dziunka i tak pyta gdzie drugoi kot.. Myszkin sobie łaził a Cynamona ani widu ani słychu... myślę, ze śpi...Ale jak do 18 się nie pokazaał to zaczeliśmy szukać. I kota nie ma, M przeszedł cały blok , podwórko , pod balkonem i nie ma. Łży w oczach... mieliśmy zarezerwowane bilety na Sluby panienskie wiec idziemy. Szybciej napisalismy ogloszenie i zawiesilismy na drzwiach. Zanim kupiłąm bilety dzwoni tel- sasiadka obok , ze znalazła kota na X pietrze i zawiozła go do schroniska- małpa wiedziała ze an pietrze sa 2 koty - u nas. To rezygnujemy z kina i do schroniska . Tam dozorca nawalony w 3 dupy oświadczyl ze kota nie wyda , bo nie moze, M pojechał wiec dopiero dzis z rana i Cynamonek - nieco wystraszony ,a le jest juz z nami

witam sie:-) u nas cala rodzinka sie pochorowala wiec jest rewelacja:-(

Dziewczyny ja myslalam ze tylko u mnie remont stanal w miejscu po przeprowadzce hehe...tesciowa mnie uswiadomila ze jak nie zrobimy wszystkiego przed wprowadzeniem to juz tak zostanie i niestety sprawdza sie...my tez posiadamy nowoczesny zestaw oswietlenia czyli kabelek z zarowka hehe...

Aza podziwiam ze nie macie kafli w kibelku hehe...ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic:-)to wprowadzaliscie sie i co mieliscie zrobione??

Anawawka witaj:-)

Banana rewelacyjny torcik a patent z listkami super:-)ja jedak tort dla Kacpra daje do zrobienia tesciowi on ma smykalke do tego a ja nie mam piekarnika hehe:-) i robi ten tort:-)

Załączniki

• tort duzy z zolwiami i krabami.jpg
    tort duzy z zolwiami i krabami.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 24
  • tort z zolwiem i krabem2.jpg
    tort z zolwiem i krabem2.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 25
Witamy anawawka:tak:
Witajcie cioteczki!!!! ale miałam wczoraj dZień- widzę , ze nie ja jedna. Przyjechala dziunka i tak pyta gdzie drugoi kot.. Myszkin sobie łaził a Cynamona ani widu ani słychu... myślę, ze śpi...Ale jak do 18 się nie pokazaał to zaczeliśmy szukać. I kota nie ma, M przeszedł cały blok , podwórko , pod balkonem i nie ma. Łży w oczach... mieliśmy zarezerwowane bilety na Sluby panienskie wiec idziemy. Szybciej napisalismy ogloszenie i zawiesilismy na drzwiach. Zanim kupiłąm bilety dzwoni tel- sasiadka obok , ze znalazła kota na X pietrze i zawiozła go do schroniska- małpa wiedziała ze an pietrze sa 2 koty - u nas. To rezygnujemy z kina i do schroniska . Tam dozorca nawalony w 3 dupy oświadczyl ze kota nie wyda , bo nie moze, M pojechał wiec dopiero dzis z rana i Cynamonek - nieco wystraszony ,a le jest juz z nami

ALE NUMER!!! A sąsiadka - bez komentarza!!!

witam sie:-) u nas cala rodzinka sie pochorowala wiec jest rewelacja:-(

Dziewczyny ja myslalam ze tylko u mnie remont stanal w miejscu po przeprowadzce hehe...tesciowa mnie uswiadomila ze jak nie zrobimy wszystkiego przed wprowadzeniem to juz tak zostanie i niestety sprawdza sie...my tez posiadamy nowoczesny zestaw oswietlenia czyli kabelek z zarowka hehe...

Aza podziwiam ze nie macie kafli w kibelku hehe...ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic:-)to wprowadzaliscie sie i co mieliscie zrobione??

Anawawka witaj:-)

Banana rewelacyjny torcik a patent z listkami super:-)ja jedak tort dla Kacpra daje do zrobienia tesciowi on ma smykalke do tego a ja nie mam piekarnika hehe:-) i robi ten tort:-)

Świetny pomysł na tort!!!

Dziunka dokladnie , bez słów. Podjade dzis z nim do weterynarza . Niech da coś na pchły bo go tam w tym schronisku obsiadły.

Kasiula wracajac do Twojej historii!!!! szokkk!!!! najlepiej zostawic samych sobie rodziców. Mam nadzieje , ze znajdzie sie jakis sposób

Witam sie i ja. Od rana próbuje cos upiec bo tesciowa ma wpasc na kawe. Na razie ciasteczka sie zrobiły, pomyśle jeszcze nad jakims ciastem i bedzie git:-) Od dzis jestem o rok starsza :szok:Wiecie tak sie zastanawiam czy moj luby bedzie pamietał :-(

Martolinka fajnie ze kotek sie znalazl, a sasiadce to bym powiedziala co o niej mysle!
Kilolek rzuc wszystko w cholere, nie gotuj, nie sprzataj, wtedy faceci beda mieli powod do niezadowolenia.

Witam również nowa forumowiczke ;-)

o Matko Martolinka ... !! SZOK !! nie normalna ta sasiadka :| tym bardziej ze wiedziala ze koty macie :|

Gosiu Super torcik wybrałas czekamy na Twoje arcydzieło :D

co do dofinansowania to przez to kłóce sie z mezem tak to jest ze jak nie ma jego to pozniej wymądrzać sie potrafi :| i mi wmawia ze ja zle dopytałam .... brak słow

ILONKO 100 LAT !! :)

reklama
Ilonka 100 lat!
Kasiula też trzymam kciuki za dofinansowanie.
Martolinka dobrze chociaż, że ta sąsiadka poinformowała Ciebie o tym że zawiozła kotka do schroniska. Inaczej aż strach pomyśleć.
anawawka witaj :)
gie-oska fajny ten tort!

Do góry