Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, nikt nie przyszedl ale szkola musi zapewnic opieke nauczyciela i trafilo na mnie, dziwny zbieg okolicznosci bo 2 lata temu tez na mnie trafilo grrrrrrrrrrr 

no i ponad 5 godzin siedzialam od 7.30.
.

dziekujemymoze cos w tej kaszce byłoczesc dziewczyny i ja znowu sie za wami stesknilam, za zyczonka dziekuje ja bylam dzisiaj w pracy i pilnowalam pustych krzesel, nikt nie przyszedl ale szkola musi zapewnic opieke nauczyciela i trafilo na mnie, dziwny zbieg okolicznosci bo 2 lata temu tez na mnie trafilo grrrrrrrrrrr
no i ponad 5 godzin siedzialam od 7.30.
Tez zycze wszystkim nauczycielom duzo, duzo wytrwalosci satysfakcji z wykonywanej pracy.
Męża widzialam chyba w srode 2 godzinki nad ranem o 5, potem ja do pracy, a on w trase i wraca jutro
Paweł wypił dzisiaj na dobranoc kaszke od e-cioci Martolinki i brykadziekujemy
moze cos w tej kaszce było![]()
Mama i Marcel .... mam pytanie bo zobaczylam Twoj suwak i az do 49 chcesz schudnac![]()
podziwiam :d i zastanawia mnei jak teraz wygladasz
![]()

jest wiecej ciałka tu i tam ale ogólnie nosze rozm 38, nie wygladam na otyłą 

hehehe laski, w nocy się spi a nie nasłu****e!!! hehehe
nie przejmuj się mój też ma krzywą grzywkę bo żeby obciąć mu włosy to się trzeba napracować , jak zobaczył nożyczki to tak głową kręcił i oczami wodził za nimi że szok , następnym razem muszę kogoś wziąć do pomocyobcielam młodemu grzywkę, bo mu do nosa już sięgała - biedny - wygląda jak pół d.. zza krzaka( krzywo jak diabli, z jednej krótko, z drugiej długo
no cóż musi przeżyć do urodzin