reklama

Listopad 2009

reklama
czesc dziewczyny i ja znowu sie za wami stesknilam, za zyczonka dziekuje ja bylam dzisiaj w pracy i pilnowalam pustych krzesel:baffled::baffled::baffled:, nikt nie przyszedl ale szkola musi zapewnic opieke nauczyciela i trafilo na mnie, dziwny zbieg okolicznosci bo 2 lata temu tez na mnie trafilo grrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i ponad 5 godzin siedzialam od 7.30.
Tez zycze wszystkim nauczycielom duzo, duzo wytrwalosci satysfakcji z wykonywanej pracy :happy:.
Męża widzialam chyba w srode 2 godzinki nad ranem o 5, potem ja do pracy, a on w trase i wraca jutro:no::no::no:
Paweł wypił dzisiaj na dobranoc kaszke od e-cioci Martolinki i bryka :szok::-D:szok: dziekujemy

czesc dziewczyny i ja znowu sie za wami stesknilam, za zyczonka dziekuje ja bylam dzisiaj w pracy i pilnowalam pustych krzesel:baffled::baffled::baffled:, nikt nie przyszedl ale szkola musi zapewnic opieke nauczyciela i trafilo na mnie, dziwny zbieg okolicznosci bo 2 lata temu tez na mnie trafilo grrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i ponad 5 godzin siedzialam od 7.30.
Tez zycze wszystkim nauczycielom duzo, duzo wytrwalosci satysfakcji z wykonywanej pracy :happy:.
Męża widzialam chyba w srode 2 godzinki nad ranem o 5, potem ja do pracy, a on w trase i wraca jutro:no::no::no:
Paweł wypił dzisiaj na dobranoc kaszke od e-cioci Martolinki i bryka :szok::-D:szok: dziekujemy
moze cos w tej kaszce było :D

Mama i Marcel .... mam pytanie bo zobaczylam Twoj suwak i az do 49 chcesz schudnac :o :o podziwiam :d i zastanawia mnei jak teraz wygladasz :D

Kasiiula.....to moja normalna waga pomiedzy 49-51 kg. Idąc do slubu z całego tego zamieszania miałam 47 kg. Teraz 60 hm jak wygladam... powiem Ci ze normalnie :-D:-D jest wiecej ciałka tu i tam ale ogólnie nosze rozm 38, nie wygladam na otyłą :) wtedy 34 ew 36 i mam nadzieje ze tak jeszcze bedzie.... tam schudnac to nie problem tylko jak ja mam brzuch stracic...a i motywacje cienkie bo mały wysysa ze mnie wszystkie siły i po prostu nie chce mi sie myslec o cwiczeniach i dietach. Ale ja sie za siebie wezme :eek::laugh2::laugh2::rofl2:

obcielam młodemu grzywkę, bo mu do nosa już sięgała - biedny - wygląda jak pół d.. zza krzaka :(( krzywo jak diabli, z jednej krótko, z drugiej długo :( no cóż musi przeżyć do urodzin
nie przejmuj się mój też ma krzywą grzywkę bo żeby obciąć mu włosy to się trzeba napracować , jak zobaczył nożyczki to tak głową kręcił i oczami wodził za nimi że szok , następnym razem muszę kogoś wziąć do pomocy

no kolejny raz to licze, ze juz u fryzjera będzie. Kubuś zaraz po urodzinach ruszył do fryzjera i pieknie na fotelu siedzial, a ja obok i ryczalam jak bóbr jak mu fryzjerka jeg cud loki ścinała hehe mam je oczywiście wszyściusienkie z podlogi zebralam. Jak mu włosy odrastają o nadal ma loczki ale nie sa już tak piekne, mięciusienkie i delikatne jak te pierwsze, cherubinek taki był

reklama
Wrrr u mnie pada, w nocy zaczęło i tak do tej pory..
A moim panienkom włosy na razie nie rosną tak szybko.... wyglądają dość osobliwie:-D:-D
Jak Hanka miała loczka z tyłu to diablica sama go sobie urwała... :szok::szok:, jak już miała nieźle przeżedzone wzięłam nożyczki i ciachnęłam... :angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry