reklama

Listopad 2009

reklama
No i nie obeszło się, żeby nie pojechać do szpitala. Ale na szczęście nas nie zatrzymali...Okazało się, że oprócz zatrucia przyplatała się też infekcja gardła, ma cały biały języczek i chyba też przez to nie chciał jeść :-( Mamy lekarstwa i mam nadzieję, że teraz juz bedzie tylko lepiej.

katrenki - też to przerabiałam, ale ja zabukowałam bilet przez pomyłkę o tydzień wcześniej. Dwa dni przed wylotem do Polski (na chrzciny Kuby) zadowolona siadam przed kompem, zeby sie odprawić a tu nie ma takiego biletu, lot był 5 dni temu, no porażka i na szybko trzeba było kupic nowe bilety a tamte przepadły, gdybym się wczesniej zorientowala to bym przebukowala je jeszcze. Tlumaczylam to tym, że musiała mi stronka sama przeskoczyc jak kupowałam bilet :P

Dobranoc :-):-)

i ja się zegnam i zmykam spać
"pochwalę" się tylko, ze mi moje jedyne jeansy w dniu dzisiejszym tuz pod tylkiem na całej szerokości nogawki pekły :/ szczęście, ze zdążyłam wyjśc z pracy, bo bym pięknie z gołym półdupkiem wyglądała :D a jutro do pracy pozostaje mi w dresach sie udac :D

Witam z ranka. Dziś sie wyspałam :-)
Katrenki współczuje wrażen przed wyjazdem, dobrze ze wczoraj sie zorientowałaś a nie na lotnisku. Powodzenia w podróży
Kilolek czas na zakupy-przynajmniej masz teraz pretekst zeby wybrac sie do miasta
Polaa może ta biegunka była od gardełka:confused: Zdrówka życze
Pianistka gratulacje postepów
Małgosia witamy po przerwie

Dziewczyny dziś ostatni dzien konkursu wiec PROSIMY O GŁOSY ;-)

jutro lece do pl...ale mi sie nie chce!!!!!!!! najchetniej posiedziala bym sobie w domu i odpoczela kilka dni, no ale mus to mus....no i bede tesknic za moim okruszkiem!!! najgorsza jest ta mysl, ze bede taaaaaaak daleko!

Nie uwierzycie!!! Wlasnie sie zorientowalam, ze moj lot byl zabukowany na dzis, a mnie sie daty po.......baly!!! No nie moge uwierzyc, ze zrobilam cos tak glupiego!!!!!!!!!

musze leciec jutro bo musze odebrac dowod w tym tyg bo ten sie konczy wlasnie zabukowalam nowy jedyne £110..... tak wiec zamiast 2 dni w pl mam jeden....lece jutro bede w pl kolo 11 a wracam w srode o6! fantastycznie.....
ale jest tez jeden wielki PLUS :) Amelcia bedzie tylko 1 noc bez mamy :))))))))) Tak jak dziewczyny pisały dobrze ze sprawdzilas bo bys sie zdziwiła na lotnisku ... :*
i ja się zegnam i zmykam spać
"pochwalę" się tylko, ze mi moje jedyne jeansy w dniu dzisiejszym tuz pod tylkiem na całej szerokości nogawki pekły :/ szczęście, ze zdążyłam wyjśc z pracy, bo bym pięknie z gołym półdupkiem wyglądała :D a jutro do pracy pozostaje mi w dresach sie udac :D
Oj Biedulka ty a jak z tym Bolerkiem ?? doszedł ??
Dziewczyny dziś ostatni dzien konkursu wiec PROSIMY O GŁOSY ;-)
tak tak wiemy :) "stówka" wam walneła :) a kiedy wyniki ??

ja wstałam z bólem karku :| ale to po wczorajszej nocy Paweł rzucał sie za bardzo ;/ Gardło podlecze i nie bede brala jego juz do siebie ;/ pozatym czuje ze mi gardło nosem wyjdzie ;/ cholinex nie pomaga nawet eh ..... dzis na 12 do lekarza na kontrol z moim zakatarzonym synem eh ...

Nawiazujac do kocioła ... <pisze juz tu aby tamtego watku nie zasmeicac> to brat mojego szwagra był proszony ksiedza <mala parafia i kazdy sie zna> aby nie przyprowadzał swojego syna do kocioła <3 lata skonczy w styczniu> ... bo syn na tekst "DUCHU ŚWIETY..." Nakłada Kaptur i do ludzi "łuhuhuhuu" udaje ducha :D i ani ksiadz ani ludzie nie moga sie skupic i smiechy tylko :P

nawiazujac do kocioła ... <pisze juz tu aby tamtego watku nie zasmeicac> to brat mojego szwagra był proszony ksiedza <mala parafia i kazdy sie zna> aby nie przyprowadzał swojego syna do kocioła <3 lata skonczy w styczniu> ... Bo syn na tekst "duchu świety..." nakłada kaptur i do ludzi "łuhuhuhuu" udaje ducha :d i ani ksiadz ani ludzie nie moga sie skupic i smiechy tylko :p

:-d:-d:-d:-d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry