reklama

Listopad 2009

no widzicie nie miaąlm wyjścia, bo A. musial isc, bo spodnie musial sobie kupić a ja nie mam kiedy indziej iśc, bo ja juz A. z pracy wroci i moglby z chlopakami zostać to wszystko mi zmaykają. A tak wziąl urlop na ta okazję a i tak nic z tego nie wyszlo

reklama
cześć kobietki:-):-)

nie mam ostatnio czasu na kompa mój mąż też załapał ospę...:-(:-(
natomiast Pati już ma się lepiej więc w poniedziałek do szkoły jupii:-):-)

cleo
odważna decyzja ja choćbym miała najlepszych teściów na świecie to bym do nich nie poszła szybciej do rodziców... ale 3mam kciuki finansowo na pewno odetchniecie

ilona
powodzenia życzę w uzyskaniu pożądanej wagi a tarczycę badałaś??

andari zdrówka a lekarze to konowały na maxa...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kilolku
matko polko :-):-) wiem co czujesz ja jak z moim mężem jadę na zakupy mam to samo...:wściekła/y::wściekła/y: co do wywiadówki będzie dobrze zobaczysz:tak::tak:

Mąz kupił kuchenkę gazową z zimną szybą od piekarnika :) ja nawet nie pomyslalabym o tym a on mysli o wszytskim :)

A to nie wszystkie takie są? Bo moja daaawno kupiona i szyba zawsze zimna:tak:

Ja tam biorę dzieciaki wszędzie raczej. Raz że teściowa w dzień się zajmuje więc nie wypada obciążać mi jej popołudniu, dwa że nie muszę spieszyć się do domu, bo trzeba dzieci odebrać. Czasem Julkę podrzucam do jej kuzynki bo ona to się nudzi na zakupach. A jak jedziemy do Auchan czy Ikei to Julę zostawiam na godzinę w małpim gaju w tym centrum. Za to Joasia ląduje u mamy na plecach lub po prostu w koszu i nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba:-)

Nie wiem Dziunka czy wszytskie ale w domu na dole mamy kuchenkę z ciepłą szybą ;P a nie jest jakas archaiczna.

My chyba pożegnalismy MT :) Oli u mnie na rękach kocha siedziec a jak w MT go chce zapakować wypina sie ;/ a ja kupilam dwurozmiarowe buehehehhehehhehehehhehehhehehehhehehehehheheh

Anadri - jak po imprezie? Prezent się spodobał?
Martolinka - allegro, może ktoś odkupi.. swoją drogą to niektórzy mają nasrane...
Kasiiula - spokojnej nocy dla WAS, oby Pawełek spał słodko ;-)jak niemowlaczek.
Ilona - szczerze życzę przytycia ;-)
Polaa - zdrowia życzę.
Kikolek - u mnie przeważnie ja chcę sobie coś kupić, a obkupowujemy resztę rodziny, tylko nie mnie... Trzymam kciuki za zebranie.
Ulenka - ja z przerażeniem czekam na nowy rok i te zapowiadane podwyżki... konto mi oszaleje..:wściekła/y::wściekła/y:
Aga - zdrowia dla męża, bo jak to się mówi jak facet chory, to gorszy niż wrzód na tyłku.
Lecę spać....Do jutra.

A to nie wszystkie takie są? Bo moja daaawno kupiona i szyba zawsze zimna:tak:

Ja tam biorę dzieciaki wszędzie raczej. Raz że teściowa w dzień się zajmuje więc nie wypada obciążać mi jej popołudniu, dwa że nie muszę spieszyć się do domu, bo trzeba dzieci odebrać. Czasem Julkę podrzucam do jej kuzynki bo ona to się nudzi na zakupach. A jak jedziemy do Auchan czy Ikei to Julę zostawiam na godzinę w małpim gaju w tym centrum. Za to Joasia ląduje u mamy na plecach lub po prostu w koszu i nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba:-)
- szyba u mnie też zina ale co z tego jak metal dookola szyby sie nagrzewa, badziew jakis a firma dobra.
swoją drogą ta szyba jest podwójna i ta od środkka piekarnika w zeszlym tygodniu mi wypadla i teraz lata w środku drzwicze :/ ne wiem jak to sie stalo

- ja tak samo chłopaków wszędzie ze soba targam, bo szkoda juz teściowa wiecej obarczac, a i ich mi szkoda znów komus podrzucać.

Anadri - jak po imprezie? Prezent się spodobał?
Martolinka - allegro, może ktoś odkupi.. swoją drogą to niektórzy mają nasrane...
Kasiiula - spokojnej nocy dla WAS, oby Pawełek spał słodko ;-)jak niemowlaczek.
Ilona - szczerze życzę przytycia ;-)
Polaa - zdrowia życzę.
Kikolek - u mnie przeważnie ja chcę sobie coś kupić, a obkupowujemy resztę rodziny, tylko nie mnie... Trzymam kciuki za zebranie.
Ulenka - ja z przerażeniem czekam na nowy rok i te zapowiadane podwyżki... konto mi oszaleje..:wściekła/y::wściekła/y:
Aga - zdrowia dla męża, bo jak to się mówi jak facet chory, to gorszy niż wrzód na tyłku.
Lecę spać....Do jutra.
nie strasz! kurcze wszystko drożeje tylko pensje nie rosna :/

Kikolek - nie straszę, tylko czytam te p.... wiadomości... a pensje??? no cóż dostajemy tyle , by nie umrzeć z głodu, ale gimnastykować się, by przeżyć od 1 do 1....
Ja znów zombie, ale ... niedługo weekend, więc może choć trochę odeśpię.
Trzymajcie się w ten czwartek.

Witajcie,;-)dziś prztjeźdźa do mnie moja przyjaciółka ze studiów Ala-m.in. pomóc mi sprzatac;-) jest kochana. Zostanie u nas do niedzieli
Antek spał dzis od 19.5 rano , wypił mleko i dalej spał do 8:tak: jestem jak Młody bóg!!!

Kilolek trzymam kciuki!!!!
co do zakupoów- juz to mówiłąm- nie znosze tzw.zakupowania... przymierzanie , szukanie ...o nie

reklama
dziewczyny pomocy !!!
mały zjadł ketonal !! nie wiem czy jedna czy dwie tabletki bo nie wiem ile dokłądnie dała mi szwagierka wczoraj, miałam w keiszeni od spodni. mały siegnal je z podłogi jak byl w lozeczku. wydaje mis ie ze mialam tabletek, dwie sama lyknelam wczoraj a trzy znalazałm rozsypane na podlodze.
co mam robic? biec do lekarza czy obserwowac małego??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry