Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do wywiadówki będzie dobrze zobaczysz

Mąz kupił kuchenkę gazową z zimną szybą od piekarnikaja nawet nie pomyslalabym o tym a on mysli o wszytskim
![]()
cześć kobietki:-):-)
(...)
ilona powodzenia życzę w uzyskaniu pożądanej wagi a tarczycę badałaś??

- szyba u mnie też zina ale co z tego jak metal dookola szyby sie nagrzewa, badziew jakis a firma dobra.A to nie wszystkie takie są? Bo moja daaawno kupiona i szyba zawsze zimna![]()
Ja tam biorę dzieciaki wszędzie raczej. Raz że teściowa w dzień się zajmuje więc nie wypada obciążać mi jej popołudniu, dwa że nie muszę spieszyć się do domu, bo trzeba dzieci odebrać. Czasem Julkę podrzucam do jej kuzynki bo ona to się nudzi na zakupach. A jak jedziemy do Auchan czy Ikei to Julę zostawiam na godzinę w małpim gaju w tym centrum. Za to Joasia ląduje u mamy na plecach lub po prostu w koszu i nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba:-)
nie strasz! kurcze wszystko drożeje tylko pensje nie rosna :/Anadri - jak po imprezie? Prezent się spodobał?
Martolinka - allegro, może ktoś odkupi.. swoją drogą to niektórzy mają nasrane...
Kasiiula - spokojnej nocy dla WAS, oby Pawełek spał słodko ;-)jak niemowlaczek.
Ilona - szczerze życzę przytycia ;-)
Polaa - zdrowia życzę.
Kikolek - u mnie przeważnie ja chcę sobie coś kupić, a obkupowujemy resztę rodziny, tylko nie mnie... Trzymam kciuki za zebranie.
Ulenka - ja z przerażeniem czekam na nowy rok i te zapowiadane podwyżki... konto mi oszaleje..![]()
Aga - zdrowia dla męża, bo jak to się mówi jak facet chory, to gorszy niż wrzód na tyłku.
Lecę spać....Do jutra.
jestem jak Młody bóg!!!