reklama

Listopad 2009

reklama
Ech ja nawet nie oglądam tych waszych filmików bo łez mam pod dostatkiem ;/
Oli w nocy sie budził setki razy, ja z nim i za każdym razem myslalam.......
My za chwilkę sie przenosimy na gorę :) cieszę sie i nie....wczoraj tam sprzatalam do konca i ciągle mysli o Cycu ze miał tutaj z nami być powodowały ze ryczałam w samotności, ech...
Oli spi...lecę sie i ja zdrzemnąć :)

dziewczyny przestancie no !! nic tylko rycze od rana ...

ja nie w temacie..Anadri co się dzieje z maluszkiem?

już kumam ,a się wystrzaszyłam że coś z Twoim dzieckiem.czytam jak niedojda nieuważnie.sorki

CLEO ja mieszkałam z teściami przez blisko 3 lata - nigdy wiecej. tzn zalezy jakie masz stosunki z tesciowa ale nawet jak dobre to moga sie szybko popsuc. fakt - finansowo odetchniecie i bedzie o wiele łatwiej, ale jak ona zobaczy jak sie zajmujesz "jej synkiem kochanym" to nie bedzie łatwo :D - wiem, że pocieszam, ale może Twoja tesciowa jest akurat mądrą kobieta - nie to co moja :D haha

teściowa moja jest z tych co się nie wtrącają a raczej pomogą.ona zawsze chce dobrze.nigdy nic mnie nie skrytykowała co do wychowywania Igorka,nawet się pyta zawsze co może mu dać ,czy to można czy nie itp.myślę że nie powinno być jakiś zgrzytów.zobaczymy w praniu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
CLEO gratuluje decyzji i powodzenia w urzadzaniu. Moja teściowa też z tych nie wtrącających i przez 3 lata nie zawiodłam się jest ok.

AFRAFKA zdróka dla was.

ANADRI co za lekarz brak słów:szok:

U nas też sniegu po pas nawet nie ma jak wydostac się na sanki, bo nic nie odśnieżone.

a my za godzinke ruszamy na urdzinki do krystiankowego kuzyna - 4 latka konczy. kupilismy mu lego city - mam nadzieje ze mu sie spodoba :D

strasznie mnie kaszel męczy. uzywam te pieprzone inhalatory ale działaja na 20 minut a potem znowu dusznosci. "jak nie urok to sraczka" - tak mawia moj tato.

cleo no mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. powodzenia :) poza tym to przejsciowo napewno wiec dacie rade !! :)

ps. pochwale sie - moj maly uwielbia rosół !! taki co sama gotuję :) na kurczaku z marchewka. wcina az mu sie uszy trzesa. jedyne co lubi "normalne", bo tak to tylko sloiczki cwaniak jeden

M ściągnął z Włoch materiał na kominek dla pewnego trójmiejskiego bogacza. Wyłożył kasę, zrobił projekt i wszystko było si. Do soboty miał wszystko zrobić . A teraz koles mówi , że jednak ten materiał muz się nie podoba (próbkę sam wybrał i zaakceptowął). Nie dośc , ze M wyłozył pieniadze to teraz z roboty nici. Biedak kombinuje teraz co dalej.:wściekła/y:
Nie znosze zimy ze wzgledu na przestój w budownictwie, Praca u prywaciarzy to nieustanna walka o kazda złotówke. A najgorsi sa tacy bogacze , dorobkiewicze.

reklama
eh ja zaraz do roboty nie chce sie ;/ ;/ ale co zrobisz ... obiad gotowy czeka na meza dzis wyczarowałam nadziewane papryki miesiem ;] moga byc tylko ryz słabo ugotowałam eh ...
aaa wiecej nei chwale Pawła dla was bo dzisiejsza noc dała mi sie we znaki ;/ chyba z 3 razy budził sie a o polnocy tak krzyczał ze az moj maz przebudził sie a spał w drugim pokoju eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry