reklama

Listopad 2009

reklama
M ściągnął z Włoch materiał na kominek dla pewnego trójmiejskiego bogacza. Wyłożył kasę, zrobił projekt i wszystko było si. Do soboty miał wszystko zrobić . A teraz koles mówi , że jednak ten materiał muz się nie podoba (próbkę sam wybrał i zaakceptowął). Nie dośc , ze M wyłozył pieniadze to teraz z roboty nici. Biedak kombinuje teraz co dalej.:wściekła/y:
Nie znosze zimy ze wzgledu na przestój w budownictwie, Praca u prywaciarzy to nieustanna walka o kazda złotówke. A najgorsi sa tacy bogacze , dorobkiewicze.

Współczuję!!! Jednak chyba zawsze lepiej wziąć zaliczkę albo umowę podpisać.

Tatua kapie syneczka , ale smiechy tu do mnie dochodza:tak:
:-Dja lubię jak D też pilnuje małego,ostatnio jak zwykle czytał gazetę i mały wylał na niego miskę z wodą:-Dma nauczkę że trzeba pilnować :-Dmyjemy od jakiegoś czasu ząbki Igiemu co uwielbia na hasło" szuru buru" szuka szczoteczki i jak widzi że nakładam pastę się cieszy.Otwiera buzie a ja ząbki delikatnie myje.Ma jakieś dziwne te ząbki jakby osad jakiś ale nie osad ,takie białe...będziemy u pediatry po Nowym Roku zobaczymy co powie na te zębule

Dziunka chce przytyc chociaz 5 kg wiec poszłam do lekarza zeby na apetyt coś mi dała. No i mam ten specyfik, jeszcze go nie wzielam bo boje sie skutków ubocznych ale chyba psychika wzieła sie do roboty. Od wczoraj stale coś jem, podjadam itp. Czyżby autosugestia zadziałała hahahahhahaha

anadri ciesze sie, ze zabek mniej boli...ja tez mam lekarza rodzinnego ciapatego i nie moge narzekac, jest super, zawsze pomoze ( o dziwo) doradzi itp.Chyba jakis wyjatek czy cos w tym stylu :)) Ale ogolnie nie nawidze ich zwlaszcza ciapatek, pracowalam przez dwa miesiace w miejscu gdzie dominowali (faceci to mega lenie) i przez nich sie zwolnilam a glownie przez moja glupia supervisor,wredna baba byla!! A tak w ogole to co ze spotkaniem? przekladamy go na po swietach czy jednak sie zdecydujesz teraz?!:) Aaa moj Kuba tez lubi rosolek, ktory ja robie :P
ilona oby apetyt dalej dopisywal:) i abys przytyla tyle ile chcesz...
Cleo - aby dalej z Twoja tesciowa byly takies stosunki jak do tej pory (rzadko sie to zdarza, gratuluje szczescia), chociaz ja w sumie na swoja tez narzekac nie moge, dogadujemy sie itp. ale nie chcialabym z Nia mieszkac :) heh...

A ja chora:( gardlo boli, kaszle non stop i goraczke mam. Oby Kuba sie tylko nie zarazil ode mnie.

hej
wybralam sie dzisiaj z moimi wszystkimi faceami i wrociłam tak wciekla, ze się bali odzywać. Normalnie tak marudzili,z ę nic nie kupilam tzn owszem wedline itp, spodenie dla A. i prezent eden ale sobie nic, a nie mam czapki, reawiczek, rajstop. A. się jesczez pyta czemu się dąsąm przecież wszytsko kupilismy!!! no jasny gwint! A zmarłzam jak diabli, z resztą nei tylko ja, bo i michaś tez, mój wieczny zmarzluch.

Jutro mam zebranie!! Boje się strasznie :(((((((((((((

reklama
Moj Synus usnął 20.15 :) usnał by wczesniej ale dziadek postanowił włączyć krajzegę pod naszym pokojem w garazu ;/
Juz niedługo i wędrujemy na górę :) tylko jakos mi smutno jak tam siedzę :(

Kilolek nie wiesz ze na zakupy jeździ sie samej ;D ja w życiu nie zrobiłabym ich z małym, teraz przed swietami chyba sama dkoczę do W-wy, mały z mężem albo teściow na gorę zaproszę i beda siedziec z małym. Mojej mamie dam odetchnąć :)

Mąz kupił kuchenkę gazową z zimną szybą od piekarnika :) ja nawet nie pomyslalabym o tym a on mysli o wszytskim :)

Kurczę moje konto topnieje :( buuuuuu musiałam zapłacic za remont :( niedługo na męża "łasce" zostanę ech niedobrze!!!

Zmykam na kąpiel, zjem kolację i idę spać bo nie wiadomo jaką noc mi Synek zafunduje...wczorajsza była mega kiepska ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry