katrenki
Fanka BB :)
amelka tez uwielbia rosolek :-)ps. pochwale sie - moj maly uwielbia rosół !! taki co sama gotujęna kurczaku z marchewka. wcina az mu sie uszy trzesa. jedyne co lubi "normalne", bo tak to tylko sloiczki cwaniak jeden
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
amelka tez uwielbia rosolek :-)ps. pochwale sie - moj maly uwielbia rosół !! taki co sama gotujęna kurczaku z marchewka. wcina az mu sie uszy trzesa. jedyne co lubi "normalne", bo tak to tylko sloiczki cwaniak jeden
M ściągnął z Włoch materiał na kominek dla pewnego trójmiejskiego bogacza. Wyłożył kasę, zrobił projekt i wszystko było si. Do soboty miał wszystko zrobić . A teraz koles mówi , że jednak ten materiał muz się nie podoba (próbkę sam wybrał i zaakceptowął). Nie dośc , ze M wyłozył pieniadze to teraz z roboty nici. Biedak kombinuje teraz co dalej.
Nie znosze zimy ze wzgledu na przestój w budownictwie, Praca u prywaciarzy to nieustanna walka o kazda złotówke. A najgorsi sa tacy bogacze , dorobkiewicze.

Tatua kapie syneczka , ale smiechy tu do mnie dochodza![]()
ja lubię jak D też pilnuje małego,ostatnio jak zwykle czytał gazetę i mały wylał na niego miskę z wodą
ma nauczkę że trzeba pilnować
myjemy od jakiegoś czasu ząbki Igiemu co uwielbia na hasło" szuru buru" szuka szczoteczki i jak widzi że nakładam pastę się cieszy.Otwiera buzie a ja ząbki delikatnie myje.Ma jakieś dziwne te ząbki jakby osad jakiś ale nie osad ,takie białe...będziemy u pediatry po Nowym Roku zobaczymy co powie na te zębuleDziunka chce przytyc chociaz 5 kg wiec poszłam do lekarza zeby na apetyt coś mi dała. No i mam ten specyfik, jeszcze go nie wzielam bo boje sie skutków ubocznych ale chyba psychika wzieła sie do roboty. Od wczoraj stale coś jem, podjadam itp. Czyżby autosugestia zadziałała hahahahhahaha