reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie.
Nie wiem czy mnie jeszcze wogole pamietacie...
Miałam mega przeboje z internetem, czasem Was podczytywałam u koleżanki ale może mi opowiecie w skrócie co u Was??? bo nawet nie bede sie podejmowac proby nadrobienia wszystkiego...
U nas to przechodzilismy bunt trzylatka u Zuzi, normalnie juz czasami to wydawało mi sie ze w psychiatryku wyląduje, w dodatku Juluś wszystko naśladuje z Zuzi i jak sie razem dorwą do czegoś to... Dzis np rano sobie jeszcze smacznie spie, maz pojechal do szkoly a oni po cichutku wstali, narobili takiego bałaganu i porozbierali maty takie plecione (wylecialo mi z glowy jak sie nazywaja), normalnie porozplatywali te wszystkie paseczki, zajelo im to nie wiecej niz 15 minut.
Mam tylko nadzieje ze bunt mojej trzylatki skonczy sie zanim zacznie sie bunt dwulatka u Julka:szok::-D chociaz własciwie to juz ma pierwsze objawy.
Dobrze ze chociaz nie choruja.
No nie wiem co jeszcze napisac bo nie wiem jakie tematy sa teraz na topie;-)
Pozdrawiam Was serdecznie

Witajcie.
Nie wiem czy mnie jeszcze wogole pamietacie...
Miałam mega przeboje z internetem, czasem Was podczytywałam u koleżanki ale może mi opowiecie w skrócie co u Was??? bo nawet nie bede sie podejmowac proby nadrobienia wszystkiego...
U nas to przechodzilismy bunt trzylatka u Zuzi, normalnie juz czasami to wydawało mi sie ze w psychiatryku wyląduje, w dodatku Juluś wszystko naśladuje z Zuzi i jak sie razem dorwą do czegoś to... Dzis np rano sobie jeszcze smacznie spie, maz pojechal do szkoly a oni po cichutku wstali, narobili takiego bałaganu i porozbierali maty takie plecione (wylecialo mi z glowy jak sie nazywaja), normalnie porozplatywali te wszystkie paseczki, zajelo im to nie wiecej niz 15 minut.
Mam tylko nadzieje ze bunt mojej trzylatki skonczy sie zanim zacznie sie bunt dwulatka u Julka:szok::-D chociaz własciwie to juz ma pierwsze objawy.
Dobrze ze chociaz nie choruja.
No nie wiem co jeszcze napisac bo nie wiem jakie tematy sa teraz na topie;-)
Pozdrawiam Was serdecznie

Pewnie, że pamietamy i mamy nadzieje, że teraz częściej będziesz do nas zaglądać. Co do buntu to chyba teraz wszystkie przechodzimy ataki złości naszych maleństw...

Wiecie co... dziś na Mini Mini usłyszałam tą piosenke i cały czas ją nuce:YouTube - Szybko - Nie Wiem Kto (Pierwszy singiel supergrupy z NieWiemGdzie) - piosenka dla dzieci

Cześć dziewczyny!
Czytam Was, czytam bardzo regularnie. wiem mniej więcej co u Was i u Waszych dzieciaczków, ale na pisanie jakoś czasu brak :( wróciłam do pracy, Martynka jak dziecko raz lepiej, raz gorzej. generalnie ostatnio mamy gorsze dni, jest wyjąco-marudząca :( ząbkowanie przechodzi bardzo boleśnie :( wtedy mamy nocki nieprzespane, w ogóle z nockami u nas loteria :( tych nieprzespanych jest na razie więcej :( na szczęście ma tych ząbków już 16, więc nie wiele ich zostało do wyjścia :) troszkę chorowała, ale nic poważnego. poza tym biega, skacze, 5 minut nie usiedzi! mało mówi ("mama", "baba", "am" - to jej ulubione słowo :) i jakieś tam swoje sylaby, ale wszystko rozumie, chociaż czasem udaje, że absolutnie nie wie co od niej chcę. na nocniku siadać nie chce, raczej traktuje go jak zabawkę, więc z odpieluchowaniem czekam do lata. smoka ciagnie i to bardzo :( boję się go jej zabrać, bo nocami to on nam bardzo pomaga! więc ze smoczkiem na razie będzie chodzić. staram się jej zabierac go w dzień, bo jak go gdzieś dojrzy to będzie z nim łazić i łazić :(
To tak w skrócie co u nas!
mam nadzieję, że uda mi się bywać regularnie, a właściwie to pisać, bo bywać bywam codziennie :)
Pozdrawiam

Witamy Gawit!!! Ja też czasem tylko czytam bo nie mam weny na pisanie. 16 zębów... wow... mój ma dopiero 11... Kto sie przyłączy do kawki? Ja korzystam, że bąbel śpi i sobie posiedze nic nie robiąc :)))

hej dziewczynki :)

ja dzis znowu beziki robię wczoraj wyszły mi pyszne!!!!!!!!
dzis probuję inny sposób, troszkę z kawą, jakies przekladance itd a wszystko ze strony super babki:
Cytrynowe bezy

kurczę jak miło ze ktos nas czyta :) My tutaj sobie pitu, pitu a wiele listopadówek nas podcztuje nawet się nie ujawniając, no dziś dwie heheheheh ile Was jest jeszcze dziewczynki??? :) piszcie piszcie bo czasami u nas zastoje np. wczoraj wieczorem :)

U mnie OLis wczoraj poszedł spac o 20, zasypiał ze mną 5 minut a ja z radosci az do dzisiaj pieję bo było tak super :)

Dzis jeszcze nie spi bo pospał do 9, (wlasnie probuje zasnąć ale nie wiem co z tego wyjdzie) ale jak zasnie pozno nie dam mu spac długo zeby mi ładnie na noc poszedł spac a nie ok 22 po godzinnym zasypianiu ;/

Przez te bezy obiadu mi sie nie chce robic ;/ Mama na dole pączki piecze wiec tez pewnie obiad u niej w pospiechu bedzie robiony, nawet nie mam pomysłu. W zamrazarce nic mielonego, nic kurczakowego (wszystko ostatnio wyrobilam) jedynie krewetki hehehe i warzywa/owoce no ale to nie na obiad :) Chyba zamiast polezakowac muszę na miasto skoczyc :(

u mnie wieje ze szok!!! jakies slonce sie przebijalo, ale teraz zawierucha i sypie snieg, w nocy go troszkę nasypało.

U mnie OLis tez zaczyna miec humorki, maz mi mowi ze we mnie się wdał a poza tym widzi jak ja czasami krzyczę na męża ;/ oczywiscie staram sie nie wrzeszczec zeby Olis myslal ze po prostu rozmawiamy głosniej hehehhe ale jak widzę i czytam wszystkie nasze dzieciaczki maja ostatnio humorki i jak widze u nas nie jest jakos strasznie, wiec widocznie tak musi byc, taki wiek, Ja staram sie czasmai nie zwracac uwagi na jego złości, wtedy zaraz Olinkowi przechodzi, zauwazylam tez ze jak jęczy a ja zaczęłam go przedrzeźniac troszkę (udając ze tak samo placzę itd jak OLis i mam krzywą minkę) bardziej sie irytował, wiec albo odwracam uwagę, albo przytulam albo nie zwracam uwagi. My teraz ząbkujemy wiec taki czas ale ogolnie Olis jest dobrym dzieckiem :)

Miłego dnia dziewczynki!!!!!!!

Witamy Gawit!!! Ja też czasem tylko czytam bo nie mam weny na pisanie. 16 zębów... wow... mój ma dopiero 11... Kto sie przyłączy do kawki? Ja korzystam, że bąbel śpi i sobie posiedze nic nie robiąc :)))

aza 11 ????!!!! to czemu na chłopku masz zaznaczone tylko 7 ??:tak::-D
mój jest daleko w tyle mamy 7 ...... a wlasciwie 6,5 bo czwórka wyszła w połowie - teraz wychodzi drugie pół ;-)

ja sie tam nie dziwie ze dzidzia od gawit ma 16 zębów..... mój bratanek na bilansie roczniaka miał ich 13 :szok: to jest dopiero expres, szczególnie przy Marcelu który na roczek miał prawie 3 zęby :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
aza 11 ????!!!! to czemu na chłopku masz zaznaczone tylko 7 ??:tak::-D
mój jest daleko w tyle mamy 7 ...... a wlasciwie 6,5 bo czwórka wyszła w połowie - teraz wychodzi drugie pół ;-)

ja sie tam nie dziwie ze dzidzia od gawit ma 16 zębów..... mój bratanek na bilansie roczniaka miał ich 13 :szok: to jest dopiero expres, szczególnie przy Marcelu który na roczek miał prawie 3 zęby :-D:-D:-D

Jak to dobrze mieć koleżnaki :))) Zapomniałam poprawić ale już to czynie :)))

Dziewczyny, tak przy okazji... czy Wasze dzieci też buczą bo mój potrafi cały dzień sobie buczec pod nosem...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry