Goska82
M i K moje szczescia:-)
Witam, u nas śnieg leży , co prawda kilka cm ale jest buuuuuu. Temperatura spadla ponizej zera. Ja chce lato.
u nas za to slonecznie ale bez sniegu ale zimmnoooo..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam, u nas śnieg leży , co prawda kilka cm ale jest buuuuuu. Temperatura spadla ponizej zera. Ja chce lato.

chociaz własciwie to juz ma pierwsze objawy.Witajcie.
Nie wiem czy mnie jeszcze wogole pamietacie...
Miałam mega przeboje z internetem, czasem Was podczytywałam u koleżanki ale może mi opowiecie w skrócie co u Was??? bo nawet nie bede sie podejmowac proby nadrobienia wszystkiego...
U nas to przechodzilismy bunt trzylatka u Zuzi, normalnie juz czasami to wydawało mi sie ze w psychiatryku wyląduje, w dodatku Juluś wszystko naśladuje z Zuzi i jak sie razem dorwą do czegoś to... Dzis np rano sobie jeszcze smacznie spie, maz pojechal do szkoly a oni po cichutku wstali, narobili takiego bałaganu i porozbierali maty takie plecione (wylecialo mi z glowy jak sie nazywaja), normalnie porozplatywali te wszystkie paseczki, zajelo im to nie wiecej niz 15 minut.
Mam tylko nadzieje ze bunt mojej trzylatki skonczy sie zanim zacznie sie bunt dwulatka u Julkachociaz własciwie to juz ma pierwsze objawy.
Dobrze ze chociaz nie choruja.
No nie wiem co jeszcze napisac bo nie wiem jakie tematy sa teraz na topie;-)
Pozdrawiam Was serdecznie
Witamy Gawit!!! Ja też czasem tylko czytam bo nie mam weny na pisanie. 16 zębów... wow... mój ma dopiero 11... Kto sie przyłączy do kawki? Ja korzystam, że bąbel śpi i sobie posiedze nic nie robiąc))

to jest dopiero expres, szczególnie przy Marcelu który na roczek miał prawie 3 zęby 

aza 11 ????!!!! to czemu na chłopku masz zaznaczone tylko 7 ??
mój jest daleko w tyle mamy 7 ...... a wlasciwie 6,5 bo czwórka wyszła w połowie - teraz wychodzi drugie pół ;-)
ja sie tam nie dziwie ze dzidzia od gawit ma 16 zębów..... mój bratanek na bilansie roczniaka miał ich 13to jest dopiero expres, szczególnie przy Marcelu który na roczek miał prawie 3 zęby
![]()