reklama

Listopad 2009

Mnie cos wczoraj napadlo, i dorwalam Tomiego z maszynka do wlosow :) posadzilam go w lazience na jego wysokim stolku, maszynka na 15mm i jazda ;-) Chwile potrzymal w rece wlaczona i juz moglam strzyc, nie interesowala go wcale :-) Tak ze w koncu moje dziecko do ludzi podobne ;-) bo to jego pierwsze strzyzenie dopiero bylo :-)

Ide na kawke, milego dnia! :-)

reklama
Ehhh Gośka wczoraj zrobiła jazdę na spacerze.. jak zaczęła wyć to na szybciocha do domu leciałam, a pannicy tylko poliki zmarzły i ... ręce, bo zdejmowała rękawice.
A dziś jest u nas mroźnie , choć słonecznie.. jakiś spacer się zrobi, zobaczymy do którego miejsca dojdziemy.
Maxwell - jak słyszę imprezka jedzeniowo zapowiada się rewelka...
Kikolek - dobra żona z Ciebie;-), ale jak chcesz sama gdzieś trzmychnąć to rozumiem:-D:-D

Mnie cos wczoraj napadlo, i dorwalam Tomiego z maszynka do wlosow :) posadzilam go w lazience na jego wysokim stolku, maszynka na 15mm i jazda ;-) Chwile potrzymal w rece wlaczona i juz moglam strzyc, nie interesowala go wcale :-) Tak ze w koncu moje dziecko do ludzi podobne ;-) bo to jego pierwsze strzyzenie dopiero bylo :-)

Ide na kawke, milego dnia! :-)

Fotkę daj!

My od rana z Asi skakaniem walczymy. Najpierw chyba z pół godziny stała na krześle i patrzyła przez okno (sama sobie przysunęła i wlazła). Potem zeszła, przysunęła do stołu , weszła z powrotem i stojąc zajadała ciasto z truskawkami. Mój A włączył muzykę, Asia zaczęła na krześle tańczyć, a głupia mama filmowała zamiast dziecko asekurować. I w pewnym momencie Asia w dół, talerz z łyżeczką do góry i na nią:szok: oczywiście aparat rzuciłam na stół, film się nie nagrał, Asia chwilę tylko zawyła, a potem już z powrotem na krzesło:baffled:

Antek spie, M zabalował wczoraj i teraz odsypia :)
u nas sniegu po pas . Bylismy na spacerze, ale wiatr zacinal prosto w buzie i długo nie wytrzymyalismy.
Jak mija Wam niedziela?

Hey kobitki! Dzis odwołałam znajomych bo Konrad od rana gorączka, wymioty i biegunka. Mam nadzieje, że minie bo od 10 jest spokój. Daje mu po ciutce wody bo jak wypił cały kubek to zaraz go zwrócił. Dałem tez troszke kaszki i teraz śpi biedactwo... ja oczywiście już 2 prale nastawiłam bo zapaskudził 2 komplety pościeli :))) Teraz czas na kawusie ;)))

AZA- oj biedny Konradek:( zycze, aby mu przeszlo jak najszybciej;) i sie nie dziwie, ze juz dwie pralki nastawilas, u mnie Kuba jak ma biegunke (a zdarza sie to niestety dosc czesto) to ja tylko Go przebieram i piore:(
martolinka jak ja Wam zazdroszcze sniegu:( ja chce teraz leciec do Polski bo jak bylam to nie bylo jak na zlosc sniegu:( a myslalam, ze uzyjemy cos zimy a tu nic a nic;/
lotka - daj zdjecie;) musi slodko wygladac:D

ja sie zaraz biore za obiad, Kuba spi;) maz oglada tv a ja przed kompem, normalka;)
milego dnia;)

dziunka nie nabiła sobie jakiegoś guza ?? mój to ciągle jak nie na krześle to na sofie przy oknie , nie idzie go na chwilę spuścic z oka żeby czegoś nie zmajstrował
aza zdrówka dla Konradka :)
maxwell Sto Lat i Spełnienia Marzeń :)
u mnie zimno ale słonecznie dlatego po obiedzie idziemy na spacerek ,no i jutro ide pomierzyć Kubę do wózków bo mój mi dzisiaj przyznał rację że ciasny już ten wózek dla Kuby :)) (uwierzył jak zobaczył) heheh

Hejka!
My już po basenie :) młoda śpi, a my oboje przed kompami :D (dobrze mieć w domu dwa :D )
aza zdrówka dla Konradka!
dziunka no moja Martyna też wiecznie na coś włazi! jeszcze nie spadła z niczego, ale pewnie jej to nie ominie. tylko na moment ją z oczu spuszczę, a ta już gdzieś na wysokości stoi
maxwell sto lat! wszystkiego najlepszego!

Konradek znowu usnął i na szczęście już nie mam biegunki ani nie wymiotuje. Dałam mu tylko troszke kaszki i teraz troszke ziemniaczków z masełkiem ale stan podgorączkowy wciąż ma. Myśle, że do jutra mu przejdzie :))) U nas śniegu malutko a szkoda bo jeszcze z sanek chciałabym skorzystać :)))

A nie chwaliłam się, mojego też opytoliłam a właściwie fryzjerka :))) Jak się lepiej poczuje to cykne fotke

reklama
Dziunka przed chwila pojechała . Zjedlismy rodzinny obiad , Gosia przed wyjsciem wzieła sie za sprzatanie ;)
Jestem zmeczona po weekendzie :) co bedzie potem ? :) damy rade

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry