reklama

Listopad 2009

ilona ale z Ciebie laska:) mi sie sukieneczka jak najbardziej podoba;) a jesli chodzi o ciuszki dla Malej to tez trafilas;) ladne i tanie :P
anadri - przeczytalam Twojego posta na odchudzaniu, ok daj znac co i jak;) jak sie nie da to rozumiemy;)

Biore sie za obiad, polozylam Kube spac, za godzinke ma wpasc kolezanka z dwuletnia coreczka :) mam nadzieje, ze sie ladnie pobawia jak sie wyspi:)

reklama
. kiedy ktos napisze ze mąz wieczorami zasypia inne forumowiczki karza się zastanowic nad ich przyszłością nie mając kompletnie wiedzy na temat ich zycia.
miałam sie nie odzywac, ale niedam rady w tym wypadku:tak: ten ktos to Ilona, a inne forumowiczki to .m.in. ja. Dokladniej zapytałam Ilony czy chce brac slub ze swoim N. Odebrałąm jej posy jako wyraz rozczarowania , zniecierpliwienia i znużenia takim stanem rzeczy. Liczyłą na wspolne wieczory itp a tu po raz kolejny po całym dniu z dzieckiem spedzała wieczor przed monitorem samotnie
Ilona wybacz , ze tak o Tobie , bez Ciebie mowimy , ale poczułam sie wywołana do tablicy.

Ilona figure masz naprawde super :) pozazdroscic :) a pokaz te kiece z tyłu jak wyglada?

Antek zrobił rozróbę więc sprzatamy od rana :) nie chciał jesc sosu do spaghetti wiec zjadł sam makaron- coz za urozmaicone danie!

snieg dalej pada

Martolinka faktycznie menu nieziemskie hahahhaa. A wiesz c? Chciałam spytac..... bo kiedys pisałas ze Antkowi po pomidorach wychodzi coś znaczy sie alergicznego. Nie pamietam jaka forma - policzki czy wysypka czy co :) Skoro podajesz mi spagetti to znaczy ze wszystko juz oki????;p;p;p

Martolinka faktycznie menu nieziemskie hahahhaa. A wiesz c? Chciałam spytac..... bo kiedys pisałas ze Antkowi po pomidorach wychodzi coś znaczy sie alergicznego. Nie pamietam jaka forma - policzki czy wysypka czy co :) Skoro podajesz mi spagetti to znaczy ze wszystko juz oki????;p;p;p
Mama dobrą masz pamięc:tak: Antkowi wychodzi uczulenie na polikach od pomidorów. Ilekroć dostał do kanapki , czy do rączki poliki wysypane. Kiedys spróbowałam dac mu z puszki i nie było ani sladu. Doszłam do wniosku , ze byc moze ma uczulenie na jakis srodek ktorym pryskane sa pomidory:eek: wszystko sie okaze jak pojawia sie sezonowe pomidory bez / z mniejsza iloscia chemii

edit. Ilona wiec tak . Tobie slicznie w tej sukience :) najgorsze sa odsłoniete plecy ze schabikami na wierzchu , ale u Ciebie tego nie ma absolutnie :) Jest odważna i obowiązkowo szpile do tego. Nie jest w moim stylu , ale ja "nieszpilkowa" kobieta w spodniach :)

Mama dobrą masz pamięc:tak: Antkowi wychodzi uczulenie na polikach od pomidorów. Ilekroć dostał do kanapki , czy do rączki poliki wysypane. Kiedys spróbowałam dac mu z puszki i nie było ani sladu. Doszłam do wniosku , ze byc moze ma uczulenie na jakis srodek ktorym pryskane sa pomidory:eek: wszystko sie okaze jak pojawia sie sezonowe pomidory bez / z mniejsza iloscia chemii

edit. Ilona wiec tak . Tobie slicznie w tej sukience :) najgorsze sa odsłoniete plecy ze schabikami na wierzchu , ale u Ciebie tego nie ma absolutnie :) Jest odważna i obowiązkowo szpile do tego. Nie jest w moim stylu , ale ja "nieszpilkowa" kobieta w spodniach :)

Martolinka
ona też nie jest w moim stylu, ja w takich rzeczch nie chodze, w szpilkach też nie, ale ze w maju ide na wesele wiec wygladac jakoś musze. Pomyślałam ze szkoda wydawać kupe kasy na coś co założe raz i wrzuce na dno szafy. Tak wiec dorobiłam sie sexi kiecki a i tak nie wiem czy odwaze sie ja założyć. Póżniej sprzedam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry