reklama

Listopad 2009

reklama
A my właśnie zaraz siadamy do obiadu.
Ilona - może jakieś krótkie bolerko? Nie wiadomo jaka będzie w maju pogoda... najlepiej dobrać dwie rzeczy - jakiś woal, bolerko z krótkim bądź długim rękawem.;-) Buty to ja bym pod koniec kwietnia kupowała, bo pogoda..:-D ale to ja.;-)
Kikolek - współczuję kota... niezły z niego "dzieciak" - zamknięcie w zmywarce, teraz lizanie kreta...
Ula - wracaj...;-)

Martolinka od razu wiedziałam, ze polizał tzn domyslalam się(pewności nie miałam) bo biegał po kuchni tak jak zwykle z jakimś małym przedmiotem szaleje np z chrupkiem kocim - podrzuca gania itp tylko tym razem nie mial nic i tak łebkiem potrząsął. Wzięlam, uspokoiłam i niby było ok tylko on zazwyczaj jak chce spac to na klatke biegnie a teraz łaził za nami a zwłaszcza za Kubą przed nim to ucieka gdzie pieprz rosnie, spał przy nas itd i w pewnym momencie ja patrzę a on sie pieni na niebiesko. Lekarz kaząl wypłukąc, wymyć i niby było ok ale zaczęla się bokiem ślinić.
Teraz zachowuje się normalnie tylko biedna jeść nie możę. Na samym czubku jęzorka plamka tak z 0,5cm. Karmie strzykawką to je z zapałem

anawawka ja bym Ilonce odradzala bolerko, bo wtedy część tych odrtych pleców będzie wychodziło i nie będzie to chyba najlepiej wyglądać. Ja obstawiam szal z woalu, może być czarny

M kąpie Antosia , ja wróciłam z zakupów. Jutro robię kalafiorową:tak:
Odnośnie kotów , kupiłam dzis Myszkinowi wypasiona puszke "płastuga pod beszamelem". M się śmiał , że nawet jemu takich cudów nie robię:tak:

Kilolek wierzmy , ze wet wie co robi, choć akurat ja wiele razy się naciełam .

Dziunka ja imieniny jezeli w ogole to obchodze w lipcu:tak:mój M ma w sobote.
Ale Tobie wszystkiego dobrego:tak:

Ja też mm 18 stycznia chyba, bo Małgorzaty jest co rusz, ale uśmiałam się jak zobaczyła Marty i Małgorzaty:-D

ETNA SKARBIE ŻYJESZ?

Zmarzłam na tym spacerze, zagrzać się nie mogę:-(a Joasia śpi jeszcze:cool:

Kilolek wierzmy , ze wet wie co robi, choć akurat ja wiele razy się naciełam .
no mam nadzieję. Chciał robic płukanie zołądka ale w końcu z A. ustalili, ze poczekają i zrobią na wypadek wymiotow lub krwawej biegunki, bo najeść się na pewno nie najadl, bo juz było woda polane no i ma tylko plamę na przodzie języka a dalej czysto czyli dalej nie polecialo. ehh kurde, biedna kocina

Hey kobitki! Ja niestety musze jutro iśc do lekarza. W niedziele Konrad miał gorączke, wymioty i biegunke, w poniedziałek goraczke i biegunke ale już bez wymiotów a dziś ma tylko biegunke. Raz zwymiotował jak mu zupke dałam wiec wciąż jest tylko na kaszce i wodzie. Pójde jutro do lekarza żeby dała coś na tą biegunke. Chciałam mu dać picie z suszonymi jagodami ale nie chce...

reklama
Dziunka jak ona teraz spi to kiedy zasnie na noc? :)
Kilolek trzeba sie uczyc na wlasnych bledach. Kicia sie wylize- młody kociak :) trzeba troszkę czasu
Aza a pije cokolwiek Twój smyk? zeby sie biadak nie odwodnił :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry