polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
AZA zdrowka dla syneczka
dawaj mu wode do picia bo pic musi, biedaczek
ciekawe czy Ci cos dadza na ta biegunke bo niektorzy lekarze twierdza, ze sama musi przejsc. Moj jak mial biegunke w Polsce to bylismy z Nim na pogotowiu bo nie chcial jesc ani pic wcale;( i kazali nam kup;ic w aptece kleik marchwiowy i dawac wode do picia, po dwoch dniach przeszlo
ilona super ta sukienka, tyl ma swietny
idz w niej na to wesele
tak jak dziewczyny radza jakis szal pasujacy do tego
ja w maju mam komunie i tez sie zastanawiam jaka sukienke kupic ale...chyba pojde w tej co mialam na cywilnym
dobrze sie w niej czuje.
kilolek biedny kotek;( aajjj, no jak z dzieckiem
mam nadzieje, ze sie z tego wylize
martolinka poddalas mi pomysl na jutrzejsza zupe dla Kubusia, bardzo lubi kalafiorowa a ja sie wlasnie zastanawialam co mu jutro zrobic na obiadek
dzisiaj jadl ryz z kurczakiem i sosem ( On uwielbia ryz, na pewno nie ma tego po mnie bo ja nie cierpie, ewetualnie w zupie pomidorowej ale i tak ja wole z makaronem
)
wlasnie ogarnelam domek, kolezanka godzine temu pojechala z corka, wybawili sie z Kubusiem i Mlody juz padl jak kawka
wiec wieczor wolny, maz tez poszedl spac bo potem do pracy a ja czekam na seriale
dawaj mu wode do picia bo pic musi, biedaczekciekawe czy Ci cos dadza na ta biegunke bo niektorzy lekarze twierdza, ze sama musi przejsc. Moj jak mial biegunke w Polsce to bylismy z Nim na pogotowiu bo nie chcial jesc ani pic wcale;( i kazali nam kup;ic w aptece kleik marchwiowy i dawac wode do picia, po dwoch dniach przeszlo
ilona super ta sukienka, tyl ma swietny
kilolek biedny kotek;( aajjj, no jak z dzieckiem

martolinka poddalas mi pomysl na jutrzejsza zupe dla Kubusia, bardzo lubi kalafiorowa a ja sie wlasnie zastanawialam co mu jutro zrobic na obiadek
wlasnie ogarnelam domek, kolezanka godzine temu pojechala z corka, wybawili sie z Kubusiem i Mlody juz padl jak kawka
. Musisz sie przelamac i w koncu to zalatwic wiecej strachu niz to warte. Wiem co mówię
.