reklama

Listopad 2009

AZA zdrowka dla syneczka:tak: dawaj mu wode do picia bo pic musi, biedaczek:(
ciekawe czy Ci cos dadza na ta biegunke bo niektorzy lekarze twierdza, ze sama musi przejsc. Moj jak mial biegunke w Polsce to bylismy z Nim na pogotowiu bo nie chcial jesc ani pic wcale;( i kazali nam kup;ic w aptece kleik marchwiowy i dawac wode do picia, po dwoch dniach przeszlo
ilona super ta sukienka, tyl ma swietny:) idz w niej na to wesele;) tak jak dziewczyny radza jakis szal pasujacy do tego;) ja w maju mam komunie i tez sie zastanawiam jaka sukienke kupic ale...chyba pojde w tej co mialam na cywilnym;) dobrze sie w niej czuje.
kilolek biedny kotek;( aajjj, no jak z dzieckiem;) mam nadzieje, ze sie z tego wylize:tak:
martolinka poddalas mi pomysl na jutrzejsza zupe dla Kubusia, bardzo lubi kalafiorowa a ja sie wlasnie zastanawialam co mu jutro zrobic na obiadek;) dzisiaj jadl ryz z kurczakiem i sosem ( On uwielbia ryz, na pewno nie ma tego po mnie bo ja nie cierpie, ewetualnie w zupie pomidorowej ale i tak ja wole z makaronem;))

wlasnie ogarnelam domek, kolezanka godzine temu pojechala z corka, wybawili sie z Kubusiem i Mlody juz padl jak kawka;) wiec wieczor wolny, maz tez poszedl spac bo potem do pracy a ja czekam na seriale;)

reklama
Marta najpóźniej o 22, a widzę że wstała marudna, więc stawiam że o 21:30 odleci jak nic:tak:z tym że jak A wstaje tak o 4 rano to młoda się przebudza jakby wyspana, ale po 5-10 minutach leżenia zasypia na szczęście :tak: No nie ma wyjścia, musi mieć tą drzemkę bo rano nie śpi do 9-10 a tylko do 7 biedulka.

martolinka nie lubie :( ale jak jestem bardzo glodna to zjem:) no wlasnie reklamy w na wspolnej;) heh, ja to ogladam ale jak nie mam co robic za to Klan(ogladam od pierwszego odcinka) i M jak milosc lubie;)

tez czekam na usta usta;) a jesli chodzi o seriale to tak jak napisalam tylko te dwa lubie i ogladam ale jak nie mam jak obejrzec to nie przezywam tak bardzo ;)
a kiedy beda te usta? wiesz moze?:)

cześć dziewczyny :)

ja dziś poszłam odwołać szczepienie bo chciałabym, żeby Ala chociaż 10 dni była przed nim zdrowa - kolejny termin za miesiac.. Odebrałam Alę w szampańskim humorze ze żłobka, a po 2 godzinach dostała gorączki :(. Niedużej, 38,4 max ale miała takie rozpalone policzki i pokładała się bidula i płakała.. Potem trochę zwymiotowała.. Nie wiem co się dzieje. Dałam paracetamol teraz śpi i już nie ma temperatury..

Ale mam coraz większe wyrzuty sumienia z tym żłobkiem :(((( Jest tam super, panie są super, Ala lubi tam chodzić, ale ona taka malutka i ciągle chora :((

Ja uwielbiam Usta, usta, NCIS, MONK'a, Housa oczywiście! Bez śladu też, M jak Miłość, Barwy szczęścia na zmianę z Na wspólnej. Ale też nie płaczę jak nie obejrzę. Wściekam się tylko jak o Monk'u czy Housie zapomnę.

reklama
Jestem jestem :-)

Miałam dzisiaj wolne i bylam caly dzien z pawlem u ciotki i mojego 2-letniego kuzyna, zladowalismy w domu przed 20. Maly szybko do kapania (nie chcialam go juz rozbudzac kapiela bo przysnal w samochodzie ale sciełysmy mu dzisiaj wlosy na krociutko i pewnie by go swedzialo) opłukany, butla mleka i zasnal w 5 minut.

Kilolku odnosnie zabiegu to normalnie w gabinecie u ginekologa, na "samolocie" jak ja to mówię :-D. Musisz sie przelamac i w koncu to zalatwic wiecej strachu niz to warte. Wiem co mówię :zawstydzona/y:.

Ula życzę udanego wypadu z mężem i zdrówka dla Olinka

Aza i Agrafka dla was tez duzo zdrowka. Jesli chodzi o goraczke to moj nie chodzi do zlobka, a kazde przeziebienie, wychodzenie zabka, szczepienie konczy sie wysoka goraczka do 39 i paru kresek. Wiec nie ma na to reguly, kazdemu co innego pisane.

Dziunka wszystkiego dobrego z okazji imienin :-). Powiem ci ze ja bym chyba oszalala z dzieckiem brykajacym do 22 ale kto wie czy mojemu sie nie przestawi, bo to roznie z tym bywa. Ale moze jak bedzie starszy, bo teraz by mnie zameczyl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry