reklama

Listopad 2009

Witam, wlasnie zjadlam sniadanie, dom ogarniaty, pranie sie wyprało. Malej wlasnie chcialam dac 2 sniadanie, zrobilam smaczna jajeczniece z kielbasa na wodzie i sama musialam ja zjesc hehe
Moj N dziś w pracy ciekawe o ktorej wroci , bo mówil ze nie predko. Wiec siedzimy same, za oknem ponuro i zimno ah jak ja chce już lato.
MamaMarcel moja mala wchodzac do Biedronki krzyczy mniam,mniam zeby jej bułke dać hehe.

reklama
dziunka Igi spał od 12:30 do 17:00 czasem ma takie długie drzemki.a chodzi spac 21-22 i śpi do 8 lub 9 oczywiście nadal ze mną i z pobudkami na cycka czewgo wynikiem jest moje ciagłe niewyspanie :-D

co to to HD ??

Ang metodą Helen Doron. Ale Ci syn śpi, szok!!!!!! Jeszcze z czymś takim się nie spotkałam:szok: zazdroszczę, choć z drugiej strony ani wyjść ani nic.

witajcie...
kur jeszcze nie zapiał a ja już siedzę:cool2:otóż mamusia na własne życzenie zaserwowała sobie grypę. Dobrze wiem kiedy sie tak załatwiłam. mam ochote się ukarać.
Gorączka 38.5 i inne super objawy. Nie mogłąm spać niemal całą noc. M parzył mi herbatki , był u mojej mamay po syropki - służba zdrowia zawsze ma w domu poł apteki. Niestety nic nie jest lepiej.
Takze M na basen dzis sam, obiadek a ja leze. Dobrze , ze on jest w domu i mam ten komfort , ze odpoczne
Laseczki to ładnie Was chłopaki zalatwili.Ten mecz , tamten impreza , inny spi. Dzis rozumiem Wy macie wychodne:tak:

ZDROWIA!!! A co Ty robiłaś cooo że się rozchorowałaś...????;-)

BanAna - życzę szybkiego pozbycia się odparzeń,,
Martolinka - zdrowia życzę , w zasadzie dobrze, że na weekend Cię dopadło, o ile tak można rzec, bo przynajmniej masz pomoc mężowską.
Cleo - ehh te chłopy, mój nie widzi siebie jako nikogo innego tylko kierowcę:zawstydzona/y:

A dziś w nocy Gosiak zrobił numer chyba roku obudziła mnie wrzskiem "chodź", jak długo nie wstawałam to zaczęła skakać w łóżeczku i je przesunęła z 4 cm w moją stronę... jak już podniosłam swe ciało, dla ułatwienia zadania wskazała koce coś potłumaczyła po swojemu, położyłam ją, zakryłam kocami i powiedziałyśmy sobie "pa":-D:-D

HAAHAHAHHAH:-D

Lecę bo idziemy na łyżżżżżżwyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki! Dzięki za gratulacje i kciuki w ogóle!

Olaf w pełni zaakceptował już brata. Całuje go i przytula (pod moją kontrolą, of course :)) Podaje mi linomag jak Filip płacze, żeby mu zmienić pieluszkę i w ogóle jest kochany!
Filipek sporo śpi, ciągiem potrafi 3-3,5 godz. przespać potem ma 1,5-2 godz. czuwania i znów śpi. W nocy budzi się na jedzenie i znowu spać - Aniołek :) ale nie zapeszam już! Ostatnio trochę brzuszek go bolał i wymęczył, ale mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk natury.
Nadal mam sporo czasu dla Olafcia. Myślałam, że będzie gorzej!
Udało mi się utrzymać laktację i karmię tylko piersią :)))) z czego jestem super zadowolona :) bo było już krucho, szczególnie, że od pierwszego dnia Olaf był dokarmiany modyfikowanym mlekiem ze względu na ciągłe leżenie pod lampami a potem ze względu na operację...

Olaf w pełni zaakceptował już brata. Całuje go i przytula (pod moją kontrolą, of course :)) Podaje mi linomag jak Filip płacze, żeby mu zmienić pieluszkę i w ogóle jest kochany!
Filipek sporo śpi, ciągiem potrafi 3-3,5 godz. przespać potem ma 1,5-2 godz. czuwania i znów śpi. W nocy budzi się na jedzenie i znowu spać - Aniołek :) ale nie zapeszam już! Ostatnio trochę brzuszek go bolał i wymęczył, ale mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk natury.
Udało mi się utrzymać laktację i karmię tylko piersią :)))) z czego jestem super zadowolona :) bo było już krucho, szczególnie, że od pierwszego dnia Olaf był dokarmiany modyfikowanym mlekiem ze względu na ciągłe leżenie pod lampami a potem ze względu na operację...

O Justyś!!!!!!!!!!!!!
Następna super zorganizowana mama razem z Kilokiem .UKŁONY!!!!!
A wkleisz fotkę Filipka???chyba że gdzieś jest już na forum???

Dziunka właśnie sobie wyobraziłam Asie jeżdżaca na łyżwach hahahahahah Milej wyprawy ;-)

Hhahaha, to by było, istny hardcore:-D choć takie małe łyżwy są:tak:

No to super!!!

Witajcie:-)

Wlasnie ogarnelam domek (pozmywalam po sniadaniu, wyodkurzane, wyprane)
Kuba spi wiec jest chwila na bb:tak:

martolinka no to sie zalatwilas:( zdrowka!!
Cleo - szkoda, ze Twoj D to panikacz i nie chce wyjechac. A jesli chodzi o kase na wyjazd to masz racje-skolowalo by sie a tak duzo by jej nie trzeba bylo miec jakby sie zaraz po przyjezdzie poszlo do pracy, w kazdym razie mam nadzieje, ze sie u Was wszystko ulozy i ze nie bedziesz musiala za dlugo mieszkac z tesciami.
dziubasek super, ze masz dalej duzo czasu dla Olafka, i ze Filipek taki grzeczny;) powodzonka.

Dziunka - mam nadzieję, że wyprawa na łyżwy udana.
Dziubasek - super, że Wam tak dobrze wychodzi...
Martolinka - korzystaj z możliwości leniuchowania, bo potem zapewne synek będzie stęskniony ;-)
Polaa - moja też poszła spać, ale starsza chciała potańczyć, więc mamusia udostęniła kompa.
Idę do łazienki, może zmyję podłogę póki jeszcze mogę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry