reklama

Listopad 2009

hello weekendowo
martolinka zdrówka ,fajnie że twój mąż gotuje itp mój ugotował obiad tydzień temu i pewnie znowu będe 7 lat czekać na kolejny raz ;)
dziunka zazdroszcze tych łyżew u mnie lodowisko zamknięte bo za ciepło jest a sama bym chętnie pojeździła
dziubasku super że sobie tak dobrze radzisz ,
banana u mnie jak Kuba odparzył sobie ptaszka (nigdy więcej nie kupię bella happy) to po normalnym nivea mu to zeszło ,tylko naprawdę grubo nakładałam
mój D zaskoczył mnie dzisiaj na maxa bo jak sprzątałam to przyszedł i powiedział że idzie z Kubą na spacer ,jego wyciągnąć na spacer jest ciężko a tutaj taka niespodzianka :)
idę wrzucić jakieś pranie , miłego wieczorku

reklama
hello weekendowo
martolinka zdrówka ,fajnie że twój mąż gotuje itp
mój D zaskoczył mnie dzisiaj na maxa bo jak sprzątałam to przyszedł i powiedział że idzie z Kubą na spacer ,jego wyciągnąć na spacer jest ciężko a tutaj taka niespodzianka :)
idę wrzucić jakieś pranie , miłego wieczorku

Ania M dużo gotuje i naprawde potrafi/lubi. Na siwta robi pasztety , kaczki i inne cuda. Ja jestem raczej jako kucharka w dni powszednie:tak:
Widzisz jakie miłe zaskoczenie Twój D Ci zafundował:tak:

Chłopcy poszli na spacer a ja mam cisze i sielanke;-)

martolinka ale masz dobrego meza;-) chociaz Moj tez bardzo lubi gotowac:tak:
W tygodniu raczej nie ma czasu ale w weekendy chce wiec mu pozwalam heh:-)
AniaSm - byc moze jutro tez Cie mąż zaskoczy i bedzie chcial obiad ugotowac:-)
dziunka ale Wam zazdroszcze wyprawy na lyzwy:tak: jak ja dawno nie jezdzilam a uwielbiam:tak:
anawawka ja juz sie nie moge doczekac kiedy Kubus bedzie chcial ze mna tanczyc, bo jak na razie jak sie wlaczy muzyke to sam kreci glowka i podskakuje (smiesznie to wyglada:))

Moje dziecko spi juz ponad dwie godziny, w dzien to niepodobne do Niego;)
az przed chwila sprawdzilam czy wszystko w porzadku:-)
a spal dzisiaj do 10, od 19 wczoraj...
ogladam skoki z mezem ( wlasnie Malyszek)

Polaa ja tez ogladam Małysza :) dawno tego nie robiłam :)

na dobry humor kawał który powiedziała mi Etna :)

Ida dwie kupy obrabowac bank , Po drodze spotykaja sraczke , która pyta " Kupy , czy moge isc z Wami?". Kupy odpowiadaja " Nie , bierzemy samych twardzieli " :)

Martolinka kawal dobry hehe
Dziubasek fajnie ze tak dobrze sobie radzisz ;-)

Moj N i mała poszli na drzemke, to bedzie już 2-ga drzemka małej i ciekawa jestem jak bedzie ze spaniem na wieczór. No ale najwyzej ja uciekne szybko spac a tatuś bedzie sie bawił ;-)

hej hej pora sie odezwać :DDDDDDDD
ja tez nie wiem kiedy Marcel pójdzie spać na noc ale dzień ze spaniem mamy rozpipcony. Poszedł spac o 11 ale goście go obudzili w południe wiec co to jest godzinka. O 15 sie zmyli a Marcel poszedł w kime od 16 do 18 ;pppp wiec do 21 bedzie buszował jak nic :))))

Jakie sliczne chłopaki dziubasku!!!!! Piekności
To wy pewnie macie dwa łóżeczka do spania co?

Martuś ale się załatwiłaś, takie niestety uroki zimy, raz cieplo raz zimno, raz bardzo zimno, a raz bardzo, bardzo zimno :)
Duzo zdrowka i moze do lekarza co?

Pawel wstal dzisiaj o 6 ale na szczescie zasnal juz przed 20, maz wrocil dzisiaj do domu na kolacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziubasek super zdjecia:) sliczne chlopaki:tak:

Kuba mimo ze spal w dzien prawie 3 godziny to juz spi na noc od 15 minut;) mam spokoj heh, sama jestem w domu bo maz umowil sie z kumplem na piwko i pojechal;/
pozwolilam mu:) rzadko sie to zdarza bo na szczescie raz na rok gora:tak:
a niech ma :D a ja ogladam filmik...za godzine ma wrocic wiec jeszcze mamy wieczor dla siebie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry