Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AZA ja tez nie znosze jak mamy oblizuja smoka, tego nie robie ale w usteczka caluje Mlodegonie uwazam, ze jestes dziwna
kazdy ma cos...
martolinka ach tak sie wczoraj poklocilam z Moim, ze glowa mala, ale wszystko do tego dazylo, od kilku dni napieta atmosfera, nic mi nie pasowalo, On sie wkurzal i tak do siebie sie nijak odzywalismy az w koncu wczoraj wybuchlam i pewnie niepotrzebnie...ale nie wytrzymalam, On tez juz mial dosc i swoje dopowiedzial (wydarl sie) , ja tez cichutko raczej nie mowilam, szkoda gadac nawetjeszcze tak ostro nie bylo...
dziunka zrob test i daj znac, aby bylo po Twojej mysli tylkopowodzenia
Hej dziewczyny, od ranka siedze na necie i szukam sukni slubnej hehehe. Wow ale wybór. U nas spokojnie, pogoda piekna, mała ma drzemke, obiad zrobiony.
Dziunka zrób test i bedziesz mieć pewność. Ja co miesiac myśle ze jestem na pewno w ciązy heheheh
Mama Marcel a mały jeszcze wymiotuje??? Jesli nie to moze daj mu coś "scislejszego" do zjedzenia, bo jaka kupke ma zrobic jak tylko kleik dostaje??