• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Nie, żartuję, choć wiesz, ryzyko zawsze jest chociaż nie wiem co;-) bardzo bym chciała. Ale jak nam się polepszy to postaramy się za 3 lata, najpóźniej za 6;-)

No dobra, to powiem, ze podejrzewam, bo mam apetyt na dziwne rzeczy, od perfumów robi mi się niedobrze, ale jak to ciąża to będzie koniec świata:zawstydzona/y:

reklama
Anadri - no ślicznie, to miałas pobudke, az miło wstac:tak:

Dziunka - ja mam podobne odczucia, juz bym chciala kolejna dzidzie, ale wiem ze to by u nas byla tragedia i chyba bysmy pod most poszli i strasznie mi z tym źle. Tez mam nadzieje ze jak sie nasza sytuacja troche poprawi to sobie sprawie, a najlepiej 2, no a najodpowiedniejsze by były blizniaki:-)

Martolinka paluszek boli ale spoko obetnę i będzie problem z głowy ;PPPP

Dziś mi dzidziuch do domu wraca. Wieczorkiem pakowanko i jutro rano wyjazd do Gorzowa :)))

Witam.... ;)
Dziunka - test zrób... nie stresuj się, może to fatna morgana?;-)
Martolinka - powiadasz śledzie i faworki...to termin listopad/grudzień:-D a tak na serio ja kiedyś żarłam dżem i zagryzałam sałatką z oliwą.. organizm tak tego potrzebował
Anadri - zazdroszczę takiej pobudki...
AZA - nie obcinaj ;-) jak czujesz go to znaczy, że jeszcze żyjesz:-D

A ja zombie. Nie dość, że spać poszłam późno, to jeszcze dzieciaki zafundowały atrakcyjną noc.. kręciły się, popłakiwały. :baffled:

ehhhh no to faktycznie tylko test rozwiąże Dziunki zagadke :))
A ja Wam powiedzieć musze ze juz sama nie wiem ocb ;/////// rano młody miał dwie normalne kupy, no na tyle normalne ze nie uciekały z majtek a niedawno zaś biegunkowa - gdyby nie rajtuzy to byłaby wszedzie ;///////// no a nic pomiędzy tym nie jadł zeby go przeczyściło......zreszta dzisiaj tylko 240 kaszki na wodzie przez smoka i czerstwa bułeczka. I tak w kratke od niedzieli raz dobrze, za chwile źle ;/;/ jak mu do poniedziałku nie przejdzie to zas ide do lekarza, albo do szpitala! Bo w przychodniach to tylko smekta, smekta i smekta........moze Marcel potrzebuje faktycznie czegos mocniejszego ;((

Mama ale na takiego wirusa nie masz rady, choroba musi sama minąć, najważniejsze to napajać i czekać, i smecta właśnie - jest bardzo dobra. Nie możesz dać antybiotyku ani nic bo to nie pomoże na grypę. A na wymioty najlepsza jest odgazowana cola;-):-D

Ja też chyba w ciąży, ale poważnie.........

łał takie wieści z rana :-) Dziunka zdawaj nam tu relacje na bieżąco hihi
a faworki o jezusiu mniaaaaaaaaaam.na razie zjadłam kupnego pączka ale coś tesciowa przebąkuje ze chyba zrobimy też faworki.okok ja wszystko zjem:-)

dziewczyny zdrówka dla maluszków oj biedne nasze Skarbunie

Igi bunt na jedzenie ale to standard w jego wykonaniu:-)

edit

własnie przeczytałam ze Irena Kwiatkowska nie żyje...nie do zastąpienia w swoich rolach.:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama ale na takiego wirusa nie masz rady, choroba musi sama minąć, najważniejsze to napajać i czekać, i smecta właśnie - jest bardzo dobra. Nie możesz dać antybiotyku ani nic bo to nie pomoże na grypę. A na wymioty najlepsza jest odgazowana cola;-):-D

Nom to czekamy......ja tylko tak gdybam bo ogólnie nie wymiotuje a kupy są różne ;/ raz ok raz nie. Ewelia pisałam ze właśnie Julek dostał jakis antybiotyk [chyba?] ze wzgledu na to ze niby to rota i smekta temu nie da rady ;( No i tak pisze ze poczekam do pn a jak nie przejdzie to moze zapytam lekarza o cos innego ;/ ehhh musze poszukac co to za nazwa tego leku co pisała Ewelia i poczytac na co to jest i kiedy sie stosuje ;p;p
Wkurzam sie bo przeciez biegunka nic przyjemnego i Marcelowi na pewno przeszkadzaa + ta uboga dieta ;/ ani wyjsc a pogoda piękna - dobrze ze chociaz je no i pije mi bardzo dużo. Moze by mu po czymś mocniejszym szybciej przeszło i by go to kupsko tak nie męczyło...........

reklama
Ale piękny wiek 98 lat. [*]

A ja się żegnam, jak będę miała możliwość to dam znać co u nas, a jak nie to do poniedziałku późnym wieczorem. ZDROWIA ŻYCZĘ chorowitkom i mamuśkom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry